2 din 2
2
Primul meu mac.
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Austria
Macuser din: 30.12.06

Hura, a ajuns laptopul la posta!

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 13.04.07

Scuze Oameni buni,ca apelez din nou la voi.iBook-ol a sosit dar am o nelamurier:Are un combo drive pe el,si Dl de la care l-am cumparat mi-a instalat mai multe programe de pe DVD.Acum indiferent ce disk pun inauntru nu se intimpla nimic..Unitatea optica primeste curent,adica se deschide frumos,inping CD-ul inauntru,se aude putin zgomot si gata.Nu apare nimic pe ecran.Zice ca drive-ul nu contine nici un disk care de fapt inauntru.Ce pot sa fac.Este primul meu mac si imi e deja tare simpatic si drag, dar sistemul sau 9.1 in ciuda faptului ca e vechi pentru mine este inca Limba Chineza,adica ceva nou.
Va rog sa imi dati o mina de ajutor.
Salutari din Dej.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Popescu Ovidiu - 23 Mai 2007 01:18 PM

Scuze Oameni buni,ca apelez din nou la voi.iBook-ol a sosit dar am o nelamurier:Are un combo drive pe el,si Dl de la care l-am cumparat mi-a instalat mai multe programe de pe DVD.Acum indiferent ce disk pun inauntru nu se intimpla nimic..Unitatea optica primeste curent,adica se deschide frumos,inping CD-ul inauntru,se aude putin zgomot si gata.Nu apare nimic pe ecran.Zice ca drive-ul nu contine nici un disk care de fapt inauntru.Ce pot sa fac.Este primul meu mac si imi e deja tare simpatic si drag, dar sistemul sau 9.1 in ciuda faptului ca e vechi pentru mine este inca Limba Chineza,adica ceva nou.
Va rog sa imi dati o mina de ajutor.
Salutari din Dej.

Dacă unitatea optică nu reacționează la NICIUN cd (fă teste cu mai multe tipuri), atunci e stricată. E un mic noroc, în ibook g3 tray-load se potrivește și o unitatea uzuală, cum mi-a arătat un flăcău priceput cînd mi-a schimb at-o în ibooku meu g3, acum pe alte meleaguri ale patriei.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 13.04.07

Respect pentru Cattus.Ai avut dreptate si bine m-ai sfatuit sa incerc cu mai multe CD-uri,si se pare ca doar unele nu merg.In rest am incercat sa inscriptionez unul si Hura FUNCTIONEAZA.Multumesc Forumului Macuser Ro,ca mi-a deschis ochii si am reusit sa am mac-ul meu.Merci la toata lumea grin

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Popescu Ovidiu - 23 Mai 2007 03:52 PM

Respect pentru Cattus.Ai avut dreptate si bine m-ai sfatuit sa incerc cu mai multe CD-uri,si se pare ca doar unele nu merg.In rest am incercat sa inscriptionez unul si Hura FUNCTIONEAZA.Multumesc Forumului Macuser Ro,ca mi-a deschis ochii si am reusit sa am mac-ul meu.Merci la toata lumea grin

Ei, are și ea o vîrstă, a îmbătrînit și obosit. Dacă nu mă înșel, generația aia are deja mufă firewire, ca atare, cînd ai ceva bani, fă rost de o unitate optică externă. Oricum îți va fi utilă, chiar dacă ulterior îți vei lua un mac nou.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Austria
Macuser din: 30.12.06

Ma bucur ca Ovidiu are noroc cu iBookul lui. Mi-am cumparat si mie doua la ocazie, unul e albastru si altul portocaliu. Atasez poze.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Bravo. Sunt frumoase si arata ingrijite.

2 din 2
2