fisiere .bin/.cue in format .iso?
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: middle of nowhere...
Macuser din: 02.02.07

stie cineva va rog cum as putea converti doua fisiere.bin/.cue intr-un fisier .iso care apoi sa fie montat ?
Am incercat Toast 7 , FireStarteru, Stuffitu ..dar nu reusesc..se pare ca nu pot sa fac conversia..
Din search-urie web am inteles ca trebuie ceva genu PowerIso or alt program PC..insa inclin sa cred ca tre sa fie un convertor iso si pt Mac..
10x;)

Semnătură 

Welcome to the Black Parade !!!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Pai de ce nu merge? Ia incearca LiquidCd, Burn.
Toast 7 stie bin/cue!
Ai tras in fereastra de Copy si n-a mers? Dupa aia nu trebuie sa-l salvezi .iso, ci .toast!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Wana - 18 Mai 2007 04:39 AM

stie cineva va rog cum as putea converti doua fisiere.bin/.cue intr-un fisier .iso care apoi sa fie montat ?
Am incercat Toast 7 , FireStarteru, Stuffitu ..dar nu reusesc..se pare ca nu pot sa fac conversia..
Din search-urie web am inteles ca trebuie ceva genu PowerIso or alt program PC..insa inclin sa cred ca tre sa fie un convertor iso si pt Mac..
10x;)

Cu Toast alegi pt ardere fișier tip cue/bin, apoi dai „save image”, care îți va da un fișier de tip „nume.toast”. Extensia .toast e, de fapt, .iso: dacă o muți pe un pc și înlocuiești .toast cu .iso este OK, o poți arde cu Nero.
Fișiere cue/bin poți arde și cu LiquidCD, dar nu poți salva ca imagine (cred, parcă așa țin minte), deși – tot parcă – mai sînt aplicații care fac conversia asta (voi săpa prin secția Burning din colecția personală și voi reveni).

P.S. Evident, revin numai dacă, la locație, pui locul, nu Mid of nothing.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie

a mers in final cu Toast-ul ..deja instalasem Poweriso-ul pe virtualPc si incercam o greoaie convertie .bin/.iso ..ufff
..deci,da: fisierele .toast sunt fisiere tip .iso si nu, nu e nevoie de un intermediar win.soft. 
multumesc mult..

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: bucharest.ro
Macuser din: 27.02.07

Exista programele care-ti convertesc aceste formate, vezi cue2toc si bin2iso.

Semnătură 

MacOS X is proof that it’s easier to make Unix pretty than it is to make Windows stable and secure.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie

da exista insa majoritatea cer pt platforma Win.:(

ca si ..bin2iso or ai putea gasi mici portiuni de code(pt Mac) ca si urmatorul ex.

http://www.jamesnsears.com/2007/04/convert_bin_cue_iso_on_mac_osx.php

Semnătură 

‹‹ Probleme la Listare      Emulator ››