1 din 2
1
airbites - stie cineva mai multe?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: RO-020251
Macuser din: 11.10.05

In ultimul timp, am tot vazut reclame prin oras la airbites, adica internet wireless. site-ul lor este cam prostut, ca sa nu zic prost rau, in sensul ca nu ofera prea multe informatii. cunoaste cineva mai multe detalii despre ei, ca de exemplu zona de acoperire, etc?

Ca idee este super misto, insa se poate si mai bine…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
vektor12 - 06 Ianuarie 2006 04:22 PM

In ultimul timp, am tot vazut reclame prin oras la airbites, adica internet wireless. site-ul lor este cam prostut, ca sa nu zic prost rau, in sensul ca nu ofera prea multe informatii. cunoaste cineva mai multe detalii despre ei, ca de exemplu zona de acoperire, etc?

Ca idee este super misto, insa se poate si mai bine…

păi mai bine decît ei, cei de la airbites, nu cred că știe cineva mai bine ce acoperire au! m-ai făcut curios deja…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05

http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t97306.html

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
VAXXi - 06 Ianuarie 2006 05:09 PM

http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t97306.html

Gata, m-ați făcut curios, i-am și scris distinsei doamne / domnișoare de la vînzări și aștept răspunsul, de fapt aștept - mai ales - să vină să-mi pună instalațiunea. Dacă au acoperire în tot Bucureștii, atunci au și la mine în frumoasa Baltă Albă (azi chiar e albă).

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Airbites-ul asta pare sa fie ceea ce IDIOTII de la Zapp ar fi putut si ar fi trebuit sa faca cu modem-urile wireless ale lor: adica sa ofere o conexiune wireless decenta, fara limita de minute, pentru toata tara. Inca mai au timp sa faca acest lucru…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

“In viitor, odata cu dezvoltarea retelei vom implementa si vom oferi si servicii de VoIP, si anume sistemul de telefonie prin Internet Skype prin care vei putea vorbi cu alti utilizatori in orice loc din lume. “

Sa inteleg ca in prezent baneaza convorbirile prin Skype??

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Nu e nici o mare filosofie în chestia asta, pentru că nu este net wireless în sensul pur al cuvântului. Ca să acoperi complet un oraș cât Bucureștiul cu WiFi, îți trebuie bani și multe AP-uri. Singurii care pretind că fac asta sunt cei de la Access Net - http://www.accessnet.ro/ (tare graficul de pe prima pagină, nu ?)

Din ce scrie pe topicul de la Softpedia, ăștia vin cu antena după ce au primit o cerere de instalare, și de pe bloc trag cablul standard UTP la client.

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Tudor - 06 Ianuarie 2006 05:49 PM

Sa inteleg ca in prezent baneaza convorbirile prin Skype??

Skype este IP, deci nu au ce să baneze. Probabil se referă la integrarea cu telefoanele clasice, în stil RDS.tel (conectezi telefonul direct la echipamentul lor).

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: RO-020251

da, am vorbit si eu cu gagica la telefon, cam la 3-4 saptamani vin sa-ti instaleze totul, si o fac oriunde in bucuresti. nu au AP-uri proprii. o sa trec astazi pe la ei, dar trebuie sa aflu unde este strada asta…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
VAXXi - 06 Ianuarie 2006 05:53 PM

Skype este IP, deci nu au ce să baneze. Probabil se referă la integrarea cu telefoanele clasice, în stil RDS.tel (conectezi telefonul direct la echipamentul lor).

Ba au ce bana, si anume porturile pe care se face comunicarea Skype. Asa face China Telecom, pentru a nu da liber la Skype abonatilor de internet. In China numai 6 operatori au dreptul de a presta servicii de VoIP, asa ca… Skype is out!

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

super ca se poate oriunde…si tocmai am semnat contractul pt net, nasol..poate la anul. ferentari?

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Tudor - 06 Ianuarie 2006 07:02 PM

Ba au ce bana, si anume porturile pe care se face comunicarea Skype. Asa face China Telecom, pentru a nu da liber la Skype abonatilor de internet. In China numai 6 operatori au dreptul de a presta servicii de VoIP, asa ca… Skype is out!

Nope. VoIP = IP = pachete de date, care se pot capsula sub aspect de trafic http/https/pop ... smile

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Aia in China aia pot sa le blocheze cu succes, probabil ca pe fire stau nonstop 100.000 de chinezi mititei care dau delete la pachetele de date care provin de la Skype LOL
Serios acum, Skype nu este VoIP, ci P2P. Cum naiba le blocheaza?

EDIT: “Verso announed on September 15, 2005, the introduction of their Skype and P2P blocking software dubbed NetSpective 2.0… Verso announced today a new partnership with a Tier-1 Chinese ISP, in which their NetSpective filtering technology will be utilized.”
Sunt nebuni astia… ce tara tampita…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
Tudor - 06 Ianuarie 2006 08:54 PM

ce tara tampita…

Ia inchipuie-ti matale cum ar fi fost anul 2006 cu nea nicu (or alike) in Romania; am fi crezut ca Mac inseamna sunetul pe care il face rața, iar internet inseamna ceva internațional…

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Nu stiu daca mai tineti minte, dar in Romanica noastra desteapta VOIP a fost monopol Romtelecom (de la om la om wink ) prin lege pana in 2002 (parca, nu mai tin minte exact anul).

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

nu am inteles ceva….

“o solutie prin care se poate asigura mobilitatea atat de necesara oamenilor care au nevoie de Internet si se afla in diverse locuri publice (aeroporturi, sali de expozitie, caffebaruri, hoteluri)”

inseamna de fapt ca o data abonat, mergi in parc in bucuresti si stai pe net?

1 din 2
1

‹‹ client de DC      cum sa stea antenele...? ››