2 din 2
2
airbites - stie cineva mai multe?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
altero - 06 Ianuarie 2006 09:23 PM

Ia inchipuie-ti matale cum ar fi fost anul 2006 cu nea nicu (or alike) in Romania; am fi crezut ca Mac inseamna sunetul pe care il face rața, iar internet inseamna ceva internațional…

Bai, avand in vedere ca in China se fabrica absolut tot ce misca in lumea asta, inclusiv produse Apple, suna aiurea chestia asta… adica sunt un fel de tara capitalista cu apucaturi comuniste… nasol, te duci acolo si faci o chestie pe care o crezi normala, si te trezesti cu politia… sau militia… whatever. Macar la noi era comunism pur LOL

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: RO-020251
Macuser din: 11.10.05
szhoul - 06 Ianuarie 2006 09:41 PM

nu am inteles ceva….

“o solutie prin care se poate asigura mobilitatea atat de necesara oamenilor care au nevoie de Internet si se afla in diverse locuri publice (aeroporturi, sali de expozitie, caffebaruri, hoteluri)”

inseamna de fapt ca o data abonat, mergi in parc in bucuresti si stai pe net?

nu-i asa de frumos, din nefericire, pentru ca inca nu au access point-uri. dar poate ca la un moment dat…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member

by the way, unde ai semnat contractul, la ei la sediu? ce acte ti-au cerut? si plata cum/unde se face?

sorry, acum mi-am dat seama. just ignore this one.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pai nu in parc, ci “in diverse locuri publice (aeroporturi, sali de expozitie, caffebaruri, hoteluri)”, unde au ei APuri

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Tudor - 06 Ianuarie 2006 09:45 PM
altero - 06 Ianuarie 2006 09:23 PM

Ia inchipuie-ti matale cum ar fi fost anul 2006 cu nea nicu (or alike) in Romania; am fi crezut ca Mac inseamna sunetul pe care il face rața, iar internet inseamna ceva internațional…

Bai, avand in vedere ca in China se fabrica absolut tot ce misca in lumea asta, inclusiv produse Apple, suna aiurea chestia asta… adica sunt un fel de tara capitalista cu apucaturi comuniste… nasol, te duci acolo si faci o chestie pe care o crezi normala, si te trezesti cu politia… sau militia… whatever. Macar la noi era comunism pur LOL

Tudore, prin „China” se înțelege și Hong Hong + alte foste posesiuni britanice unde e altă lume, altă viață, alte calculatoare…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

mda… tot ce nu e in romanica, e din ‘china’  wink

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member

OK, am fost la ei, am semnat contractul, intr-o luna vin si imi instaleaza tot ce e de instalat.

au fost mai greu de gasit, pentru ca strada nu e cunoscuta, si nici nu sunt singura firma din cladire, dar am reusit. plus ca doamna respectiva a fost draguta. din ce mi-a spus, contractul poate fi reziliat trimitand o notificare prin fax cu 30 de zile inainte. am citit contractul si nu am gasit nimic asemanator, dar asta e, vom vedea. promotia exista si acum, 12 euro pentru primele 3 luni, 15 euro dupa, si este limitat la 10 Gb de download pe luna.

P.S. cica firma este 100% detinuta de Swisscom.

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

....si a trecut 1 luna. mai vin? ma intereseaza si pe mine sa stiu…

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Vektor zicea intr-un alt thread ca-si pune ADSL… asa ca nu cred ca au mai venit smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member

la o luna dupa ce mi-am facut abonament, le-am trimis un fax prin care ii anuntam ca renunt la serviciile lor. nici pana in ziua de azi nu m-au contactat, dar mi se rupe. am adsl, a fost instalat in 2 saptamani, am conectat modemul la portul ethernet si merge brici, nu i-am schimbat nimic.

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05
szhoul - 06 Ianuarie 2006 09:41 PM

nu am inteles ceva….

“o solutie prin care se poate asigura mobilitatea atat de necesara oamenilor care au nevoie de Internet si se afla in diverse locuri publice (aeroporturi, sali de expozitie, caffebaruri, hoteluri)”

inseamna de fapt ca o data abonat, mergi in parc in bucuresti si stai pe net?

mda. uite eu in momemntul in care ama cumparat o place de retea wireless + un ap m-am documentat putin. nu mult. :d si am gasit pe net (unde altundeva) un fisier pe care era tracute toate ap din berlin dupa 3 criterii. 1 usor de spart, cu sistem de protectie mediu si hard. se poate ca si noi in foarte scur tim sa apara asa ceva.

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

2 din 2
2

‹‹ client de DC      cum sa stea antenele...? ››