Sper sa nu fiu balacarit prea tare. Dar tare imi doresc un MAC.
Deci! Ofer spre schimb:
1. AMD Athlon XP 2200+ XP (1800 GHz), MB VIA KM/KN 400, LAN, SOUND VIDEO On board, 4 USB 2.0, Modem, 2 USB 2.0 pe lateral si conectori SOUND pe lateral, 256 Mb DDRAM PC333, DVD-RW LG nou, FDD, HDD SMASUNG SV 4012H 40 Gb si MAXTOR 6E040L0 40 Gb.
2. Compaq Desktop EN, PIII 733 Mhz, 128 SDRAM IBM, HDD 20 Gb, CD ROM, SOUND On board, VIDEO INTEL 82815 GRAPHICS CONTROLLER 32 Mb.
3. Monitor ViewSonic Graphics Series G773 17”.
Toate sunt in stare de functionare, sunt bine intretinute, fara deteriorari majore. Mici zgarieturi pe carcase dar fara a le fi afectata integritatea (au trecut prin trei mutari de locuinta). Dau si tastatura si mouse pentru fiecare. O tastatura SWEEX wireless si una A4 Tech, de asemenea in stare buna de functionare.
Nu sunt pretentios, dar nici nu vreau sa va bateti joc de mine. Sunt excluse iBook. As preferea sa fie tot in stare buna de functionare. La ora actuala pe amandoua sistemele functioneaza WIN XP cu SP2. Pe Athlon ruleaza Adobe CS, Corel X3. Celalalt, PIII l-am folosit la un alt tip de lucrari, layout in WORD 97. Lucram cu o editura din Statele Unite, deci nu stiu bine ce il poate capul, dar cred ca Adobe 7.0 ar merge fara probleme.
Multumesc frumos.
Seba