M-as baga la Starcraft 2, mai ales dupa ce tocmai am vazut un film cu prezentarea din joc (20 min, vezi site-ul oficial). Arata fooooarte bine in joc. NU va luati dupa screenshoturi. Are un engine grafic bogat, cu efecte pe care nu le-am mai vazut pana acum.
Oricat as indragi eu Starcraft, eu speram la un mmorpg intre World of Warcraft si EVE Online, adicatele Starcraft Worlds mmo sau ceva similar. EVE este destul de inaccesibil si greu de inteles pentru newbies, pe langa faptul ca inca nu are client Mac. Alt mmorpg sci-fi prin spatiu, accesibil, nu prea exista. In acest domeniu exista o piata destul de puternica ce nu a fost inca acaparata de nimeni. Cine stie, poate in urmatorii cativa ani.
of topic:
daca vrei un mmoprg sau mmmorpg nu stiu exact este un joc masiv multiplayer cu milioane de oameni ! http://www.lineage2.com ! acuma este Chronicle 5 dar apare un fel de chronicle 6 numit INTERLUDE . Pacat ca nu este si pe mac :( ... EU SINCER VI-L RECOMAND CU DRAGOSTE PT CA sunt obsedat de el :D ! COOL ! VA ROG SA NU DA-ti comentari prostesti inainte sa il testati prin bootcamp !
Ha ha ha hahaa
Installer open-source? hahaha… excelent. Si cum va mai cere cd-ul? Sau activation key?
Nu ma intelegeti gresit, sper ca Blizzard sa lanseze versiuni si pentru Linux. Dar petitia aia ar merge bine rescrisa