Caut un convertor de subtitrari(din sub sa le faca srt)
Am nevoie pt DVDplayer,cateodata face figuri la .sub,cu toate ca am facut toate firmware update-urile http://mac.softpedia.com/get/Video/Sub2Srt.shtml - e ceva ciudat cu el,nu vrea sa le converteasca pe toate,iar cand o face,nu respecta framerate-ul de la .sub
poate nu m-am exprimat eu cum trebuia:
Incarc un film in VLC,cu subtitrarea .sub,totul e ok
Convertesc .sub in srt cu sub2srt
Incarc apoi din nou filmul,dar de data asta cu subtitrarea .srt,tot in VLC,dar subtitrarea si imaginea “nu se mai pupa”
Logic este sa banuiesc ca nu a reusit conversia
Cum in sub2srt nu poti face nici o modificare a setarilor,sunt indreptatit sa cred ca e din soft
Atunci intru pe macuser si intreb de alt soft…
Conversia trebuie sa-ti pastreze framerate-ul. Daca initial sub-ul era facut la 24fps de exemplu, si srt-ul rezultat trebuie sa fie tot la 24fps.
Daca nu ai un PC ... incearca un XP sub Parallels. Apoi instaleaza SubtitleWorkshop. Dupa parerea mea, cea mai buna scula de subtitrare. Si este free .... !
ai incercat sa-i schimbi extensia din sub in srt?
s-ar putea sa mearga
mie mi-a mers pe niste playere de mac care faceau figuri la un anumit tip de subtitrare
poare merge si pe DVD Playere
la urma urmei toate subtitrarile sunt defapt niste fisiere text
tocmai am incercat,se pare ca merge asa,dar conditia este ca si fisierul avi si srt-ul sa aiba exact acelasi nume,altfel nici VLC-ul nu vrea sa le incarce(main: no suitable access module for `/Volumes/Mac/JFK (1991)/JFK (1991)-CD1.srt)
Oricum,sper sa functioneze acest mod de “conversie”
Multumesc mult tuturor celor care mi-au dat sugestii.
ai incercat sa-i schimbi extensia din sub in srt?
s-ar putea sa mearga
mie mi-a mers pe niste playere de mac care faceau figuri la un anumit tip de subtitrare
poare merge si pe DVD Playere
la urma urmei toate subtitrarile sunt defapt niste fisiere text
NU sunt toate subtitrarile fisiere text. Cele de pe banalele DVD-uri video sunt bitmap-uri cu transparenta in 2 biti.