HDD
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

unul de 80gb, unul de 200gb, ambele pe SATA si cu baduri, inca in stare de functionare.

[ Modificat: 22 Mai 2007 10:45 PM de Administrator ]
 Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Oltenita, Calarasi
Macuser din: 14.11.06

Ai incercat sa le repari cu utilitare furnizate de producatorii lor? Eu am reusit sa salvez de cosul de gunoi cateva harduri cu ajutorul uneltelor de diagnosticare date de producatori. Cele de la Seagate sunt cel mai bine puse la punct. Dureaza cam mult ce-i drept, dar merita. Daca nu intereseaza pe altcineva, le-as lua eu…

Semnătură 

27” iMac 3,1GHz Intel Core i5
MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
Macintosh Classic II, Quadra 610
Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu am incercat, oricum chiar daca le-as “repara” astfel, nu as mai avea baza in ele.
Ale tale sa fie, da-mi pe PM un nr de telefon al unui prieten din Bucuresti sau adresa unde sa le trimit prin curier cu plata transport la destinatie.

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07

D.O.R.U.T.Z….hardul de 200 Gb in cat la suta e folosibil ?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07

nu mai e valabil ?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
D.O.R.U.T.Z. - 20 Mai 2007 03:06 PM

Nu am incercat, oricum chiar daca le-as “repara” astfel, nu as mai avea baza in ele.
Ale tale sa fie, da-mi pe PM un nr de telefon al unui prieten din Bucuresti sau adresa unde sa le trimit prin curier cu plata transport la destinatie.

TOPIC CLOSED!

Semnătură 

‹‹ DVD/CDRW combo      crt 17" ››