îs cît se poate de native
Ești sigur că dai informație corectă?
Tocmai Graphisoft mi-a dat mai acum trei ore un serial pt categoria „Edu”, valabil o lună, apoi se prelungește un an gratuit. Nu folosesc CAD în mod uzual, mă interesa să văd ce poate face într-un mediu universitar, dar nu arhitectură neapărat. Nefiind priceput în domeniu, nu pot face comparații mac-pc, dar mi se pare că toate aplicațiile consacrate au versiuni pt mac.
mi se pare că toate aplicațiile consacrate au versiuni pt mac.
+
Numai ti se pare tie ca nu te invarti in domeniu. Archicad e pt cei care nu fac proiecte care trece o anumita complexitate.
Exista o mare lipsa de softuri CAD pt macuri. Cele mai importante nu au cel putin: Nemetschek Allplan si Autocad. +
Ce functioneaza nativ pe mac este VectorWorks tot de la cei sau cumva legat de cei care fac nemeschek, dar are destul de multe probleme atat conceptuale cat si interfata de tipul, unde era oare setarea care faceeee ....
E pacat… Apple e pentru Windows cum e Dassault pentru Autodesk… Face produse mai bune dar pretul si lipsa adoptarii la scara larga sunt un “deal breaker”. E bine sa fii cel mai bun dar e cam “lonely at the top” si noi lucram in echipa .
[ Modificat: 10 Octombrie 2007 06:47 AM de samov ]
foarte rau ... pe mine singuru lucru ce m-ar fi oprit sa imi cumpar mac a fost neexistenta autocad-ului pt mac ... lucrand zilnic in autocad ... dar cum a aparut bootcamp ... sunt convins ca fac pasul in cel mai scurt timp ... ideea de paralles un prea ma incanta ...