Am o problema. Adica.. cred ca am o problema si as vrea niste sfaturi.
Acolo unde apesi ca sa deschizi laptop-ul (MacBookPro), exact deasupra butonului mi s-a umflat “tabla” Fasia aceea subtirica care face parte din marginea din fata s-a dezlipit de “corpul” laptopului si iese in afara. S-a “bombat” asa. Am apasat cu degetul si se duce la loc dar nu sta.
Nu e rupta ci umflata, cum sa-i spun..exact ca un parchet umflat. Umflatura este cam de o jumatate de centimetru latime si cam un milimetru “adancime” si este vizibila si cand este inchis si cand este deschis (ridicat) display-ul. sa zic asa “ii ploua in gura” daca te uiti de sus.
Chestia e ca e asa de simetrica incat initial am crezut ca e “din fabrica” ca sa nimeresti butonul si pe intuneric.
Ce sa fac? sa-l lipesc cu “superglue” ? sa ma duc la garantie?
Mentionez ca nu l-am trantit niciodata si ca a stat tot timpul cat a fost nefolosit in paturica lui Tucano.
Poza nu e a mea - dar ca sa va arat zona - exact intre butonul de “eliberat” display-ul si gaurica in care intra coltii aia de prindere, pe fata cu butonul, imediat deasupra.
Multumesc de ajutor
Nu incerca cu lipiciuri, ca nu stii unde ajung si ce mai strica.
Deformarea e cauzata de caldura, cel mai probabil. Banuiesc ca e inestetica, dar pe mine m-ar ingrijora si ca poate intra praful pe acolo. Incearca la garantie, nu-mi dau seama daca acopera si defecte de genul asta. Ar trebui.
Nu e asa inestetica. Cum spuneam initial am crezut ca e “din fabrica”. Nici nu cred ca intra praful adica.. poate sa intre in principiu dar iese pe “jos” ca nu e gaura pana in maruntaiele lui. Am impresia ca tabla asta e lipita peste o bucata de plastic sau ce o fi materialul din care e facut sasiul. Cel mai neplacut e ca ..ma oftic. N-are 3 luni de cand l-am cumparat. Nici de incins nu se incinge. Inainte am avut un HP si abia puteam sa-l tin pe genunchi de caldura. Mac-ul il tin fara probleme.
Am sa mai astept 2, 3 zile si daca se face mai mare ma duc la garantie. Daca nu, am sa incerc cu o bucata mica mica de banda dublu adeziva ca aia se dezlipeste usor si nu lasa urme.
Apple incepe sa devina faimos si pentru produse de caliatate mai proasta sau ce se intampla. ? ..ba mi se strica ipodul ba nu se inchida laptopul bine…sau se “dezmembreaza”.
Apple incepe sa devina faimos si pentru produse de caliatate mai proasta sau ce se intampla. ? ..ba mi se strica ipodul ba nu se inchida laptopul bine…sau se “dezmembreaza”.
â
Păi ani de zile lumea țipa că mac-urile sînt prea scumpe… acuma, că au același preț cu celelalate similare, să zicem, tot nemulțumită e lumea, că se comportă ca alelalte, adică ba o gîlmă pe capac, ba se ia culoarea, ba se zgîrie prea ușor…
Asa este odata cu reducerea preturilor este inevitabil aceste mici “compromisuri” de calitate. Din pacate acest subiect este foarte discutabil. Am fii pregatitii sa revenim la vremurile vechi cand un mac costa aproape dublu cat un pc pt a pastra o calitate superioara sau ne multumim cu aceste noi vremuri de raspandire a macurilor pe piata mainstream.
Domnii mei! N-oi fi eu expert dar acuma apple foloseste componente pc sau ce? Pe care le ia la acelasi pret ca si ‘concurenta’, nu?
Ia vedeti voi ce ofera ceilalti la aproape 3000 de euroi… Ce-i asta, sa se dezlipeasca carcasa!? Auzi, parca e facuta cu aracet.
Nu uitati ca pe forumuri scriu in special cei care au probleme. E firesc, vor sfaturi.
Asta inseamna ca problemele sunt mult mai vizibile fata de majoritatea celor care nu au nici o nemultumire.
aici ai perfecta dreptate. Am dat un link unui prieten catre un forum despre masini ...si dupa ce a citit pe acolo s-a razgandit in privinta marcii. Cu aceleasi argumente am incercat sa ii explic ca multi ajung pe forumuri doar cand au probleme.
Pe de alta parte mie nu mi se par Macbook Pro-urile produse ieftine ca pret, iar la pretul care il au poti sa ai si pretentii la calitate si service.
nvmarian: Exact asa e si la mine! Poate chiar e din fabrica mai stii , desi nu cred. Imi pare rau ca ai patit-o si tu. Tu ce intentionezi sa faci? Te duci la service?
dacu: heh, noi avem “istorii” cu service-urile. Fostul laptop (HP-ul) a fost la service (CG&GC; yuck) pentru ca la o luna de la cumparare mi se “stinsese” permanent displayul. Am insistat sa-mi inlocuiasca display-ul nu sa-l “repare” cum vroiau ei… n-au vrut, am chemat OPC-ul…si am castigat pana la urma.
Prietenul meu a patit-o urat cu service-ul de la E-mag. A dus un hard extern la reparat si dupa vreo 2 luni a sunat si a aflat ca “cineva de la noi de la firma” il ridicase deja. Cineva de la E-mag semnase de “primire” si-l luase bine mersi acasa. A iesit urat, a vorbit cu directorul de-atunci al E-Mag, scandal, etc…