Salutari din nou…
banueisc ca am cerut prea mult cu ibook vs powerbook..oricum..era doar un moft de-al meu…
...deci…revin cu o noua oferta…
smile
de vreo 4 luni tot incerc sa-mi strang bani de o bitza buna…dar nu prea reusesc…si nah…ma gandeam ca…vanzand un iBook, pana la urma as ramane fara bani pana as da de o bitza cum vreau eu…
deci..nu stiu de ce ....dar cred ca tot schimbul este mai favorabil pt mine…
asa ca….VREAU un polarX sau si cadru no-name atata timp cat e frumos si bun, cu suspensii doar pe fata si cu discuri de frana fata&spate(magura?)...in rest sa fie cadru de 14”/16”, in stare decenta…dau pe el iBookul de 12” g3@500(dual usb-2001)cu 198ram si hdd de 40gb..fara airport sau bluetooth(optional pot lua airportul de la g4 si sa-l pun pe asta micu..acuma depinde de ce oferta primesc )..fara charger si cu bateria la 0…poate totusi ii fac rost de un charger..dar slabe sanse…mai ales ca nu sunt dispus sa keltui luna asta pe altceva decat weekend-uri in VAMA rasberry
iBookul este ok , nu are zgarieturi pe ecran nici pixeli morti…este zgariata in exterior pe carcasa…are doar cd-rom…
optional, daca nu fac rost de charger ofer hdd-ul lui original de 10gb in plus care o sa fie, probabil intr-un rak cu usb…
acuma…astept oferte…in bucuresti sa fie.. ca amandoua partile sa poata testa produsele cum trebuie (laptopul va fi testat cu chargerul de la g4, dar nu imi permit sa raman fara charger) smile
Merci de intelegere…
din nou….ma gasiti pe mess , am id:gabos_is_back…sau mail la . ...sau pm/reply aici pe forum..sau telegraf…sau ce alte modalitati mai sunt pt a comunica…tel il dau numai pe pm… smile
merci mult…..
Cu stima,
Gabi