Schimba cablul ala urat si prost, VGA-VGA, cu un adaptor DVI-HDMI plus un cablu HDMI-HDMI. O sa constati o imbunatatire sesizabila a calitatii imaginii.
sau o pereche de Altec Lansing FX 6021 (sunt vreo 12 bulioane la Ultra Pro last time i checked), care vor “distruge” tencuiala. Si a voastra si a vecinilor. :D
Oricum felicitenii, si e bine de vazut ca nu doar eu am “filme” de genul asta in cap pentru Entertainment. In curand imi iau si eu apt. si chiar cautam o solutie / impresie de genul asta.
Multumesc
nihilsinemac: sunt foarte dragute boxele. Ce fel sunt?
kata4: din cate inteleg eu, semnalul e la fel ca la un monitor. La televizor se vede la fel de bine ca la monitoarele lui, daca nu si mai bine. Cu ce ar fi mai bun cablul celalalt?
Cattus: sunetul din televizor nu-i asa primitiv. Adica are o chestie care se numeste “True Surround” si “sare” sunetul din pereti. Aud si in spate desi nu am nici o boxa acolo.
Dar stiu eu ce faceti voi. Toti baietii tin unii cu altii cand e vorba de chestii cu butoane.
[...]
Cattus: sunetul din televizor nu-i asa primitiv. Adica are o chestie care se numeste “True Surround” si “sare” sunetul din pereti. Aud si in spate desi nu am nici o boxa acolo.
Dar stiu eu ce faceti voi. Toti baietii tin unii cu altii cand e vorba de chestii cu butoane.
Absolut corect, zi dacă nu-s demențiale boxele alea? Mai ales alea spot, mă rog, ție cred că-ți plac alea cu difuzoarele floricele sau fluturași, ce-or fi…