2 din 2
2
avem un Mac Mini la TV
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

Satelitul fluturas stinga, are pe petalele de sus, un plus si minus.
Daca tii degetul pe plus, volumul creste, daca tii pe minus, scade.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
nihilsineMac - 24 Mai 2007 12:34 AM

Satelitul fluturas stinga, are pe petalele de sus, un plus si minus.
Daca tii degetul pe plus, volumul creste, daca tii pe minus, scade.

vai mie, țăran sînt, eu mă gîndeam la altceva…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Conexiunea VGA-VGA pe care am vazut-o in pozele din link-ul acela, este analogica. Pe o conexiune DVI, iese si semnal digital, iar adaptorul HDMI culege acest semnal digital. Deci… vei avea o conexiune digitala pura. Diferenta intre o conexiune digitala si una analogica, nu cred ca mai este nevoie sa o explic.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 04.11.06

si eu am floricelele acelea de la JBL smile
nu doar ca sunt simpatice, dar se si aude bine, pacat ca stand la bloc nu le pot da la mai mult de jumatate volumul
singurul lucru urat la ele este cablul care arata de parca ar fi unul de calcator vechi smile, dar daca le ascunzi bine se poate depasii problema asta

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pai asa si trebuie: niste boxe bune (impreuna cu statia aferenta) trebuie sa se auda foarte tare si bine la jum’ate din volum. Eu nu am dat la ale mele mai mult de 40% niciodata (boxe+statie clasice).

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

... ca altfel, bat vecinii in teava smile

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

Personal, prefer varianta “oldies”, adik iMac, legat la net, suport nativ HD, widescreen, legat la o statie Panasonic prin cablu optic la 5 boxe Pioneer de 100.
Eu zic ca ajunge.. si asa daca ma uit la ceva mai de actiune se zguduie geamurile si usa de la camera :)))))

Utilitatea unui MacMini as vedea-o intr-o singura circumstanta: si anume intr-un torpedou, intr-o masina cu sistem audio dolby [sau macar 4.1]. Personal la noi nu am vazut o dracie dinasta..dar ma jur ca daca aveam masina.. aveam :))
Think about the posibilities: harddisk cum nu are nici o dracie sau gadget pentru masina, wireless internet, bluetooth 2 edr, iesire audio analog si optic, intrare de line in, microfon, suport pentru monitoare LCD. Acum nu stiu cum si daca se poate adapta un lcd dinala de 6 ordinar cum sunt la toti manelarii cu “tuning” auto.. dar sunt sigur ca orice om iscusit cu letconul si cu o diagrama a panglicii video o poate face :P

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.03.07
Kata4 - 24 Mai 2007 01:39 AM

Conexiunea VGA-VGA pe care am vazut-o in pozele din link-ul acela, este analogica. Pe o conexiune DVI, iese si semnal digital, iar adaptorul HDMI culege acest semnal digital. Deci… vei avea o conexiune digitala pura. Diferenta intre o conexiune digitala si una analogica, nu cred ca mai este nevoie sa o explic.

OK. Ce fac cu conexiunea aia digitala pura? Si nu intreb doar ca sa ma aflu in treaba. Nu am un TV tuner pentru Mac pentru ca avem Boom. Si chiar daca am avea, din ce inteleg eu nu ar conta pentru ca televiziunile nu transmit la rezolutie destul de buna.

In momentul asta tot ce iese din Mini se vede exact ca la un monitor de calculator obisuit, poate putin mai luminos. Rezolutia este 1360 cu ceva, am uitat - parca 980.
Daca se vede si mai bine, poate merita. Dar e o posibilitate reala?

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member
Din: New Zealand
Macuser din: 29.12.06
Aetherius - 24 Mai 2007 05:12 PM

Utilitatea unui MacMini as vedea-o intr-o singura circumstanta: si anume intr-un torpedou, intr-o masina cu sistem audio dolby [sau macar 4.1]. Personal la noi nu am vazut o dracie dinasta..dar ma jur ca daca aveam masina.. aveam smile)

Crezi ca HDD-ul ar mai functiona dupa prima groapa? Sau linie de tramvai, etc? Cred ca vibratiile din masina sunt mult prea puternice pentru un hdd clasic.

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Sunt multi care si-au pus mini in masini, de mult. E drept, nu la noi… Banuiesc ca daca il pui ferit de socuri (eventual suspendat?) rezista si pe meleagurile noastre. Numai sa nu-l vada vreun ciordac, ca nu ti-l acopera casco.

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Roxy - 24 Mai 2007 06:25 PM

Ce fac cu conexiunea aia digitala pura? Si nu intreb doar ca sa ma aflu in treaba. ...

Se va vedea un pic mai bine. Să zic între 5 și 10% mai bine smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRank
Jr. Member
Din: New Zealand
Macuser din: 29.12.06
altero - 25 Mai 2007 04:32 AM

Sunt multi care si-au pus mini in masini, de mult. E drept, nu la noi… Banuiesc ca daca il pui ferit de socuri (eventual suspendat?) rezista si pe meleagurile noastre.

Pe langa gropi mai este problema franarii violente. In fine, poate vad eu doar partile negative deoarece nu am gasit nici un loc unde sa-mi pun un display TFT in masina mea smile)

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06
psergiu - 25 Mai 2007 12:01 PM

Ce fac cu conexiunea aia digitala pura? Si nu intreb doar ca sa ma aflu in treaba. ...

Eu zic ... mai bine de 10%, mai ales ca vga-ul ala din poze ... subtirel, e de toata jena.

In plus, transmiti si sunet digital. Daca ai un adaptor mai destept.

http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.03.07
Kata4 - 26 Mai 2007 02:07 AM
psergiu - 25 Mai 2007 12:01 PM

Eu zic ... mai bine de 10%, mai ales ca vga-ul ala din poze ... subtirel, e de toata jena.

In plus, transmiti si sunet digital. Daca ai un adaptor mai destept.

http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI

Cablul ala lung din poze e acum la unul dintre monitoarele lui Mihai. A luat un cablu de la el si l-a pus la TV. Si e ceva mai gros. Poate o sa luam si hdmi din asta, ca altfel nu mai scap…

2 din 2
2