MacBook & gaming
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Moderator
Din: Oltenita, Calarasi
Macuser din: 14.11.06

Salut!
Imi puteti spune careva din cei care au MacBook, cum se descurca la joace? Adica, se poate juca un joc mai pretentios gen sa zicem Quake4 in rezolutie mica dar cu detaliile grafice setate macar pe mediu? Sau alte joace recente. Cam cum se misca daca este folosit si ca masina de jucat. Si as mai vrea sa stiu cat este durata de viata medie a bateriei. Multumesc anticipat.

Semnătură 

27” iMac 3,1GHz Intel Core i5
MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
Macintosh Classic II, Quadra 610
Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Da, se poate orice. Totul e sa gasesti combinatia intre rezolutie si performanta.
Bateria MB tine cam 3 ore, 3 si jumatate.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Moderator

Multumesc Iaru pentru raspuns. Daca mai sunt si alti utilizatori de MacBook care le folosesc si la joace, as aprecia enorm parerile voastre. Am de ales intre un iMac 20” sau MacBook. Mobilitatea isi spune si ea cuvantul bineinteles dar sincer vreau sa pun bine in cumpana cele doua modele inainte de a face alegerea finala.

Semnătură 

MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

am doar 1gb de ram si nu ma enervez prea tare in doom4 ... merge acceptabil. cu 2gb ar zbura..cred! Quake4 am jucat si cand aveam 512 dar e muult mai placut pe 1gb. in principiu, de la 1gb in sus, merg cam toate in conditii umane. pana la urma am apelat la solutia de compromis si mi-am muscat 15gb din hdd pe care am pus winblows prin bootcamp si merge de minune.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 46°13' N 27°40' E
Macuser din: 23.06.06

Graveyard, eu sunt utilizator de iMac 20”. Eu zic așa: dacă nu stai cu orele prin aeroporturi, gări sau hoteluri, dacă nu faci prezentări în fiecare zi, ia-ți iMac. Cei 20” te vor absorbi atât de mult încât te vei bucura că ești nevoit să mai faci câte o pauză.

Semnătură 

iMac 20” Core Duo 2 GHz, 2 Gb RAM, 200 Gb HD + Mac OS X 10.4.9
iPod 60 Gb & iPod Shuffle 1 Gb
Dell Optiplex GX150 1 GHz, 512 Mb RAM, 250 Gb HD + Ubuntu Feisty Fawn 7.04

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Graveyard - 23 Mai 2007 07:26 AM

Multumesc Iaru pentru raspuns. Daca mai sunt si alti utilizatori de MacBook care le folosesc si la joace, as aprecia enorm parerile voastre. Am de ales intre un iMac 20” sau MacBook. Mobilitatea isi spune si ea cuvantul bineinteles dar sincer vreau sa pun bine in cumpana cele doua modele inainte de a face alegerea finala.

Păi imacu va merge mai zglobiu, garantat, dar depinde – cum aici – și de mobilitate.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

office use: 4-4,5h, cu airport on.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Moderator

Am mai gasit ceva tentant… la rubrica vanzare, MacBook Pro Core2 Duo. Asta la partea dotari sta mai bine decat Macbook, mai ales la cipul grafic. De asta ca o solutie de compromis ce parere aveti? Daca l-as lua si ca solutie mobila, consuma mai mult? Se duce mai repede bateria? Ma gandesc la el ca la un iMac portabil cel putin din punctul de vedere al placii video.

Semnătură 

MacPRO OctaCore 2,8 GHz
iPhone 7 32GB

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Consuma exact ca un macbook. Dar asta e o scula profesionala (e scumpa). Eu, unul, daca as avea banii, n-as sta pe ginduri!
Placa grafica e peste un iMac. Atita ca se-ncinge!

‹‹ umflatura de "tabla"      vreau un ibook!! ››