Emulator
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07

Salutare,

As vrea sa stiu si eu daca stiati de acest emulator si o parere…daca merita incercat..pentru mine ar fi o solutie buna pt CAD.

Mersi

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Dar chestia asta ai vazut-o?
http://www.codeweavers.com/compatibility/browse/cat

Lista cu softurile care pot rula (sau au fost testate)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
szasz - 23 Mai 2007 04:54 PM

Salutare,

As vrea sa stiu si eu daca stiati de acest emulator si o parere…daca merita incercat..pentru mine ar fi o solutie buna pt CAD.

Mersi

Merge de vreo doi ani pe linux și a dat rezultate bunicele, acuma portat și pe mac os x.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 19.01.07

are rezultate bune in aplicatii de modelare 3d ? stie cineva ? am vazut ca in autocad avea doar “honorable mention”...

Semnătură 

MBP+24"lg
iphone 2g, 3g, 4
ipods - multe ...

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

eu nu am resusit sa instalez allplan..cerea si cd1 de la OSX dar nu aveam la mine poate de aia…unde ai citit tu asta cu autocadul ? Eu vreau sa gasesc o solutie in care sa nu instalez winxp.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

cu autocadul am citit tot la ei: http://www.codeweavers.com/compatibility/browse/company/?cw=ba8ef911bbeb615b5e46af8251c2c5bd;company_id=55

Semnătură 

MBP+24"lg
iphone 2g, 3g, 4
ipods - multe ...

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

am reusit sa instalez “crossover” dar nu a mers nimic din win cu el ... am incercat si aplicatii CAD si jocuri 3d ... nimic

Semnătură 

MBP+24"lg
iphone 2g, 3g, 4
ipods - multe ...

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti (Iasi)
Macuser din: 18.03.07

incearca vmware fusion - lucrez cu el rhino 4, fisiere de 100, 150 mb si nu prea am probleme cu el.
crossover e praf!
parallels are prea multe ‘bling blinguri’ pe el ca sa poate fi fiabil asa cum este vmware…

Semnătură 

 iMac 20” Intel Core2Duo * 2GB Ram Milk
 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Vmware este inca intr-un stadiu incipient, dar are accelerare 3D; Parallels nu are accelerare 3D, dar este final. Nu cred ca VMWare, fiind beta poate fi mai stabil decat Parallels. Comparatia poate fi doar intre performantele Windows-ului emulat.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

nu musai a Windows-ului emulat. chiar si la emularea ubuntu-ului se simt diferente mari. nu am incercat alta distributie linux dar amica ce mi-a recomandat Vmware, il foloseste pt a emula un debian si e f multumita

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Salutare,

Mersi

poate
http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/19664

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Cattus Thraex,
Din pacate nu prea vreau sa schimb softul cu care m-am obisnuit si care e de mare performanta.
Asa as putea cauta ceva care sa fie ok, iar asta ce mi-ai propus tu pare a fi prea putin pentru cea ce imi trebuie mie.
Mersi anyway.

Cheers.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 04.10.07

Salutare,

Mersi

Cu vmware fusion pot sa instalezi si win 2000. Nu papa atatea resures ca si xp-ul. Iar Allplan ruleaza f bine pe 2000.
Versiunea 1.0 este finala si stabila. Singura problema ar fi comutarea din fullscreen ... se zapacesc ferestrele.
Am incercat si versiunea beta 1.1 in care este rezolvata problema ferestrelor, in schimb merge mai greoi asa ca am revenit la 1.0.

Cu MB 2 GH si 2 giga ram merge OK.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Rhino…pe mac.