eu nu am resusit sa instalez allplan..cerea si cd1 de la OSX dar nu aveam la mine poate de aia…unde ai citit tu asta cu autocadul ? Eu vreau sa gasesc o solutie in care sa nu instalez winxp.
incearca vmware fusion - lucrez cu el rhino 4, fisiere de 100, 150 mb si nu prea am probleme cu el.
crossover e praf!
parallels are prea multe ‘bling blinguri’ pe el ca sa poate fi fiabil asa cum este vmware…
Vmware este inca intr-un stadiu incipient, dar are accelerare 3D; Parallels nu are accelerare 3D, dar este final. Nu cred ca VMWare, fiind beta poate fi mai stabil decat Parallels. Comparatia poate fi doar intre performantele Windows-ului emulat.
nu musai a Windows-ului emulat. chiar si la emularea ubuntu-ului se simt diferente mari. nu am incercat alta distributie linux dar amica ce mi-a recomandat Vmware, il foloseste pt a emula un debian si e f multumita
Cattus Thraex,
Din pacate nu prea vreau sa schimb softul cu care m-am obisnuit si care e de mare performanta.
Asa as putea cauta ceva care sa fie ok, iar asta ce mi-ai propus tu pare a fi prea putin pentru cea ce imi trebuie mie.
Mersi anyway.
As vrea sa stiu si eu daca stiati de acest emulator si o parere…daca merita incercat..pentru mine ar fi o solutie buna pt CAD.
Mersi
Cu vmware fusion pot sa instalezi si win 2000. Nu papa atatea resures ca si xp-ul. Iar Allplan ruleaza f bine pe 2000.
Versiunea 1.0 este finala si stabila. Singura problema ar fi comutarea din fullscreen ... se zapacesc ferestrele.
Am incercat si versiunea beta 1.1 in care este rezolvata problema ferestrelor, in schimb merge mai greoi asa ca am revenit la 1.0.