Macbook Pro “Computer Too Slow” in Reason 3.
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 13.02.07

Saliu.

Ma adresez celor care au incercat sa ruleze Reason 3 pe un MacBook pro Intel.

Intr-un mod greu de perceput, am instalat softul, si am dat un play la demosongul care este deschis automat. A mers pt 3 secunde dupa care se opreste si imi zice “Computer too slow.” Dupa ce s-a accentuat frustrarea am incercat si in Ableton, si se pare ca si acolo merge nefiresc de greu.

fencs

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

ai 1 sau macar 2 giga de ram? spatiu liber de macar 30 giga pe hardu’ cu osx-u’?

daca ai si ram si spatiu.. atunci hardul. gandeste-te ca poate fii de 5400 sau 4200 de rotatiii pe minut. un hard “normal” de unitate are 7200, iar unul suparat 10.000

bafta si.. sper sa fie de ajutor sfatul meu :)

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 25.07.06

nu cred ca e o problema de sistem. orice macbook pro e destul de puternic sa ruleze reason3.
ai o varianta cumparata de reason? sau e cracked? daca e cracked e posibil sa fie de acolo. Eu rulez fara probleme Reason 3 pe un sistem cu 1,6 ghz si 512 ram.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

probabil ca nu are spatiu pe hard.. sau are permisiile busite. altfel nu vad nici eu smile

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 08.07.06

Ableton 5 imi zboara pe un Macbook cu 1 giga de ram. E ceva de la sistemul tau, vezi ce procese iti mai ruleaza. Daca ai pus multe documente noi pe el recent, e posibil sa fie Spotlight care le indexeaza.

Semnătură 

96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 08.07.06

Inca o chestie, desi pare putin probabila avand in vedere ca e vorba de doua aplicatii. Citeam de oameni care aveau probleme de viteza pentru era rulata varianta PPC, din varii motive: instalare proasta, preferinte busite. Da-i un Get info si vezi la Kind: sa nu scrie PPC.

Semnătură 

96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 25.07.06

ce versiune de reason 3 ai? ca sa mearga bine pe procesoarele intel mac.. iti trebuie 3.0.5. Daca e PPC al tau de acolo e.