2 din 3
2
Macbook si problema mea cu bateria
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
mediaconvertor - 27 Mai 2007 02:19 AM

si iar am uitat sa-l conectez la priza (eram in win, ma jucam CS) si s-a inchis….iar de data asta imi arata si ora aiurea…. e 1:19 AM la mine!
sa fie din cauza asta ?

mda, se pare ca aia era cauza. acea customizare nefericita. acum am lasat pe max battery si dupa ce s-a consumat de tot, a intrat in standby!!
ufff….. downer

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

de la ultima postare si pana in acest moment, iar s-a intamplat de cateva ori sa-si dea shut down dupa ce s-a consumat bateria….deja ma calca pe nervi. si am observat ca dupa ce se incarca bateria, imi afiseaza starea calculating , foarte mult timp…chiar in acest moment am depasit 30 de min…deja incep sa intru in panica deoarece in iulie expira garantie si n-am nici un chef sa-mi cumpar baterie noua. aveti idee ce mama draq se intampla?

in sfarsit, dupa cca 45min, mi-a aparut charged

[ Modificat: 01 Iunie 2007 01:39 AM de Mediaconvertor ]
 Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Kiwi land
Macuser din: 06.11.06
mediaconvertor - 01 Iunie 2007 01:33 AM

de la ultima postare si pana in acest moment, iar s-a intamplat de cateva ori sa-si dea shut down dupa ce s-a consumat bateria….deja ma calca pe nervi. si am observat ca dupa ce se incarca bateria, imi afiseaza starea calculating , foarte mult timp…chiar in acest moment am depasit 30 de min…deja incep sa intru in panica deoarece in iulie expira garantie si n-am nici un chef sa-mi cumpar baterie noua. aveti idee ce mama draq se intampla?

in sfarsit, dupa cca 45min, mi-a aparut charged

salut,

dupa cum am spus am sa revin cu ce mi-au spus cei de la garantie, astazi normal ar trebui sa obtin raspunsul dorit, in principiu bateria se va schimba au spus ca e ceva in neregula cu ea.

nu este vorba de o customizare, ca bateria sa reactioneze asa, “menirea” bateriei este ca in momentul in care a dat acel warning sa se pregateasca sa intre in standby, numai imi continuii teoria ca oricum nu ma crede nimeni. Asa ca fa bine si da un telefon la istyle, si apoi te poti chiar duce cu ea sa o schimbi.

Semnătură 

MacBook Pro 2.2 C2D, 4 Gb, 120 Gb, 128 VM Nvidia
MacBook 2.0 CD, 2 GB, 120 Gb
iPod Touch 8 Gb
Time Capsule 500GB

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.07.06

ibook-ul meu facea mereu asa: 10 minutes -> standby automat (si statea asa muuuult timp). macbook-ul nu a intrat niciodata in standby la sfarsitul celor 10 minute. si mereu contez pe standby-ul ala din obisnuinta. bateria e healty 100% dupa 64 cicluri in doua luni. daca gasiti vreo solutie, let me know!

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
.Dan - 05 Iunie 2007 01:11 AM

ibook-ul meu facea mereu asa: 10 minutes -> standby automat (si statea asa muuuult timp). macbook-ul nu a intrat niciodata in standby la sfarsitul celor 10 minute. si mereu contez pe standby-ul ala din obisnuinta. bateria e healty 100% dupa 64 cicluri in doua luni. daca gasiti vreo solutie, let me know!

am lasat computerul la garantie, cei de la garantie mi-au spus ca au incercat cu in 2 baterii pe al meu, si au zis ca intra in standby automat, dupa care au pus bateria mea pe un alt macbook si a facut la fel cum facea la mine, au zis ca au facut acest schimb pentru a proba daca nu cumva este ceva din calculator care sa cauzeze chestia asta.
in concluzie nu este normal si bateria a fost schimbata.

dupa cum am mai spus mie mi s-au intamplat dupa updateul de firmware de la baterie, cam asta ar fi fost cauza.

Semnătură 

iPod Touch 8 Gb
Time Capsule 500GB

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

de ceva timp am inceput sa mai descarc si incarc bateria. healthu a mai crescut, am 90 acum. ultima oara era 88 si mai inainte era si mai putin.
dar ce ma ingrijoreaza e ca in bara de sus cand termina incarcatul imi apare calculating…, apoi dupa putin timp imi apare charged, apoi o ia de la capat. acum dureaza deja de cateva ore treaba asta si face din ce in ce mai rapid. ledul alterneaza si el
la voi?

[ Modificat: 13 Iunie 2007 04:26 PM de .ral:cr ]
 Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

pana la urma am trimis un mail catre istyle si azi tre sa-mi ajunga noua baterie.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Ti-a ajuns bateria noua? Ca de 2 zile vad ca si la mine face aceeasi figura,nu mai intra deloc in stand by,pur si simplu se inchide. O sa trimit si eu un mail la iStyle.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

desigur. a ajuns in ziua in care am pus postul anterior, pe 20

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

da, deci ma alatur si eu problemei cu oprirea macbookului. numai ca n-a apucat sa-mi arate nici ca mai sunt 10 minute.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member
Din: RFG
Macuser din: 28.03.07

întreb și eu acum ca prostu-n tîrg: e vreo problemă dacă după citeva avertismente că bateria e pe gătate să se închidă laptopul? de obicei îl conectez la priză de cînd văd că mai am doar o jumate de oră din baterie, dar s-a întîmplat o singură dată să-l las să meargă pînă la capăt și după vreo 2 avertismente pe la 8 și 4 minute rămase s-a închis pur și simplu (shutdown nu standby că nu era luminița aprinsă).

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRank
Member

toate aceste probleme eu sunt de parere ca au aparut dupa firmware update-ul la baterii, cele care nu aveau acea problema cu “x”-ul au suferit aceasta manifiestare, cand ar trebui sa intre in standby, “boom” (ca sa il recit pe Mr. Steve) shuts down.

Semnătură 

iPod Touch 8 Gb
Time Capsule 500GB

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

se pare ca esti al 4-lea! de pe forum, desigur….

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

ovis, la un moment dat nu numai ca intra in standby dupa 10 cele minute, dar cand se stingea de tot dupa cateva ore daca nu-l incarcai, nici macar atunci nu se pierdeau aplicatiile deschise.

daca e de la firmware ma gandesc ca o sa mai scoata unu bun smile

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRank
Member

adevarat ce spune .ral:cr, normal pentru a calibra bateria dupa ce a intrat in standby trebuie sa astepti pana se termina tot curentul din baterie, si nici atunci nu pierzi aplicatiile deschise

Semnătură 

iPod Touch 8 Gb
Time Capsule 500GB

2 din 3
2