hmm, o să-l testez în week-end să văd cum se comportă sau o să-i zic nevestii, că ea e cea care-i gată bateria!!!
să spun drept n-am nici un chef să-l mai dau în service dacă nu e neaparată nevoie: cînd l-am dat să-i schimbe ecranul l-au ținut 6 săptămîni că nu aveau în stoc… ajung la concluzia că macurile astea noi, în special macbook-urile după ce că arată într-adevăr ca făcute în China au și calitatea chinezească: ecranul se duce după 2 săptămîni, plasticul se colorează & deformează, bateria explodează... sawtooth-ul îl am din ‘99 și nu a avut nici o problemă pînă acum deși a fost calul de bătaie 5 ani buni.
cred ca n-ar trebui sa-l tina in service. mb-ul functioneaza si fara baterie in el. desigur, tre sa ai o priza la indemana. eventual, daca nu au baterie pe stoc, stabilesti cu ei sa te anunte cand au si trimiti doar bateria. eu cel putin asa am facut. 2 zile am stat cu mb-ul conectat la priza
Am trimis bateria la noumax de o saptamana si de atunci ma tot conversez cu domnul Adrian Ionascu,ii spun ca nu mai intra in sleep calculatorul si nu ne intelegem cumva,nu stiu,poate nu ma exprim eu bine?? I-am zis simptomele,el l-a testat daca mai tine bateria,offf. Mediaconvertor,tu cum ai facut de ti-au schimbat bateria? Sincer nu ma deranjeaza asa de tare ca nu intra in sleep si ca trebuie sa-l bag in priza cu 10 minute mai devreme,dar daca este o problema mica de ce sa nu o rezolvam,nu?
se pare ca-s destul de persuasiv .... tot ce am facut, a fost sa le dau un mail. intr-o zi de sambata…pe la 17. la 17:30, parca, mi-au spus ca ma asteapta luni dimineata, cu bateria, sa-mi dea alta. le-am explicat problemele cat se poate de concis, clar, la obiect…
Si eu,doar nu suntem oligofreni,i-am spus si la telefon,dupa cate am vazut imi da de inteles ca nu vrea sa o schimbe,nu stiu ce sa inteleg.Astept maine raspunsul lui,sa vedem,daca e nevoie ma duc si la Bucuresti cu toate ca nu am chef sa fac plimbari aiurea… Multumesc mult de rapiditatea raspunsului tau.
well…nu stiu ce sa zic…daca e in garantie ar trebui sa o schimbe fara probleme….din cate stiu, n-au ce pierde dar..draq stie! nu cunosc cum e business-ul lor
Si eu am vorbit cu cei de la care am luat macul din Tulcea dupa ce in prealabil am vorbit la Bucuresti despre problema,oricum nu stiau ce sa faca astia de aici,nu sunt specializati,mi-au adus mie macul si cam atat.
Astazi,maine dimineata cel tarziu,imi ajunge noua baterie.Problema s-a rezolvat pana la urma.Am reusit sa ajungem pe aceeasi lungime de unda si sa ne intelegem.