Edview Channel lock family edition
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Austria
Macuser din: 30.12.06

Dragi prieteni!

Dupa cum stiti mi-am cumparat 2 iBookuri. Cel orange merge fara probleme, la albastru cu sistemul 8.6 am probleme, nu merge Internet desi setarile sunt la fel ca la celelalt. Am observat ca are instalat acest program mentionat in subject care impiedica legatura. Cum il pot inlatura? Am sistem german dar gasesc echivalentul din engleza.

Multe salutari,
Christian

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Acest program este o aplicatie? Un Control Panel? O extensie? Toate 3? Dupa cum zici, pe mine ma duce gandul ca este o extensie, probabil dublata si de un Control Panel. Ar trebui sa te duci in System Folder:Extensions si sa cauti o extensie care sa contina numele asta. Daca nu gasesti, intereseaza-te pe Google ce extensie baga programul respectiv. La fel faci in Sstem Folder:Control Panels. Daca o (le) gasesti, trage-le de acolo pe Desktop sau in Control Panels (disabled), respectiv in Extensions (disabled). Reboot si vezi acuma daca din cauza aia nu merge. Daca ceva merge mai prost, pui extensia la loc. De obiei Control Panels te lasa sa schimbi oarece parametri, extensiile nu te lasa sa schimbi nimic. Cam aia ar fi deosebirea dintre ele. Fiecare se lanseaza o data cu sistemul. De aceea, punerea sau scoaterea lor din folderele corespunzatoare, trebuie urmate de reboot, pentru a vedea efectele.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Austria
Macuser din: 30.12.06

Multumesc, Xanthrax, in folderele respective n-am gasit nimic suspect. Oare ar fi un fisier ascuns? Mai bine nu mai caut si fac reinstalare. E si mare dizordine.

Multe salutari,
Christian

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Corect, mai bine reinstalezi. Cine stie ce a facut precedentul proprietar?

Ce spui tu pare a fi un soi de firewall facut sa tina copiii departe de murdariile netului. Poate are si un uninstaller? (Nu ma pricep absolut deloc la sisteme mai mici de 10)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
deceanu - 25 Mai 2007 07:00 PM

Multumesc, Xanthrax, in folderele respective n-am gasit nimic suspect. Oare ar fi un fisier ascuns? Mai bine nu mai caut si fac reinstalare. E si mare dizordine.

Multe salutari,
Christian

Păi asta mă ardea să-ți scriu, reinstalează! ai luat o frumoasă sculă de colecție și e normal să-ți pui un sistem nou și curat.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…