Mobexpert si Apple
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.11.05

Cautam la Mobexpert pe site o masuta pentru sufragerie si peste ce dau:
http://www.mobexpert.ro/office/ro/directorial/axis.htm
Ce este frumos place multora.

Semnătură 

MacBook + Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
gothy - 07 Ianuarie 2006 12:39 AM

Cautam la Mobexpert pe site o masuta pentru sufragerie si peste ce dau:
http://www.mobexpert.ro/office/ro/directorial/axis.htm
Ce este frumos place multora.

Te duci frumos în Pantelimon și, după blocul cu Orange la parter, e un bloc lung-lung cu vreo 10 magazine de mobilă. Primul vinde mobilă „Made in Poland”, iar dacă ceri catalogul, pe unele pagini vei vedea imac-uri G3, mai vechiuțe e drept. Aici, ai imac-uri G4, mai noi, dar nici firma nu e poloneză.
Concluzia: multe firme de mobilă fac poze cu mac-uri pe birouri. Nu e nimic nou și habar n-am dacă Apple știe ceva despre asemenea detalii. Mobila „made in Poland” este RedBlack&White; (sau, mă rog, așa ceva) și este frumoasă și la prețuri excelente la raportul calitate/preț. Ei, na, iaca fac reclamă mobilei poloneze, pușche pe limba-mi…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

am vazut si eu prin Media & Advertising reclamele la Mobexpert :D

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Cred ca ideea de a asocia frumos la produsul pe care vrei sa-l vinzi e una simpla. Eu o inteleg si am mai vazut-o, si nu era in Romania nici in Polonia raspberry

Totusi diferenta este evidenta! raspberry

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.11.05

De fapt se cam folosesc de imaginea Apple pentru a-si face reclama.

Semnătură 

MacBook + Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
huk - 07 Ianuarie 2006 01:26 AM

Cred ca ideea de a asocia frumos la produsul pe care vrei sa-l vinzi e una simpla. Eu o inteleg si am mai vazut-o, si nu era in Romania nici in Polonia raspberry

Totusi diferenta este evidenta! raspberry

Schimbași vorba și Triumph-ul, să zic așa. Păi ieri, la PROTv, la secțiunea știri/taxe, la jurnal, nu știu cum aduce vorba comentatorul, dar pe ecran apare o hală imensă cu imac-uri g 3 indigo, alea de acum vreo 4 ani… dacă erai american, ai fi crezut că astea se folosesc la Ministerul de Finanțe… sau la Banca Națională... sau la Trezorerie… sau la primării, la direcțiile de taxe și impozite…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
gothy - 07 Ianuarie 2006 02:46 AM

De fapt se cam folosesc de imaginea Apple pentru a-si face reclama.

au cu ce!

‹‹ Tutorial DVD copy      iBook fantasy ››