“BAHH FRATEMIO MIAM LUAT IPOD NANO DE 400 DE GIGA DA NU STIU PE UNDE SE BAGA MUZICA IN EL “:)
Hi hi!
Bine zici, da’ chestia asta disperata, “Vreau acum, acum, sa-mi zica cineva, da’ n-am timp sa ascult”, ma calca pe nervi!
Daca omul si-a luat iPod, are si discul cu softul aferent!
Iar daca l-a luat la mina a doua, ce mama dracului poate sa faca fostul proprietar cu discul? sa si-l bage in…?
A, o sa zici ca mai sint si alea de furat. Da! Dar atunci nu racnesti: “Baaa, am scula! Care stii ce face ea si ce sa fac eu cu ea?”
IN ipod, muzica se baga dupa cum urmeaza ( 3 pasi simpli)
1. se ia ipodul si se aseaza pe masa cu ecranul in jos
2. se conecteaza o palnie de bucatarie la fanta aia mai lunga care e langa borta unde infigi castile (nu sta singura, trebuie lipita cu leucoplast)
3. a) daca ai casete audio, scoti banda, o toci marunt si o torni in palnie (ipodul stie sa reasamblese singur bucatile de piesa dar nu poate derula banda, motiv pentru care trebuie tocata);
3. b) daca ai cd-uri, le pisezi si le torni in palnie (ipodul stie sa reasambleze singur bucatile de piesa dar nu poate sa invarta cd-urile intrucat nu are unde)
3. c) daca ai mp3-uri, iei o pereche de casti, le conectezi la computer, dai drumu’ la winamp si pui castile in palnie. (ipodul asculta toata muzica ta din computer si o tine minte).
gata! acum e muzica in ipod.
atentie, ipodul trebuie pus pe masa numai cu ecranul in jos. altfel procedura nu functioneaza!
... si voi care v-ati enervat, nu puteati sa explicati omului de la bun inceput cum se face, era asa greu?
daca e scotch din ala de la tigaani, nu se izoleaza palnia si nu merge cum trebuie. oricum, iPod-ul are si technologie iTelepatie 2.0 (a se citii aitelepatii tu point ou) si merge si cu scotch mai prost.
deci daca vrei sa pui manele pe ipod, trebuie palnie maro (ca rahatul, asa, nuanta aia) si trebuie un inel pe gatul palniei. musai sa aiba diamant ca altfel nu se initializeaza conexiunea bluetooth cu iPod de la valcea.
daca vrei sa pui manele pe ipod iti trebuie ipodul special edition pentru asa ceva - (PRODUCT) GOLD. il recunosti dupa ambalajul in forma de matz de salam in locul cutiei de plastic, iar marul de pe spate a fost inlocuit de o pruna. are din constructie o gaica de care e legat un lant de cca. 3 cm latime din, evident, aur. cablul USB este, bineinteles, imbracat in aur si el. in ambalaj nu se gasesc casti fiindca (PRODUCT) GOLD are difuzoare. nu exista setare de volum, ci doar optiune “off” / “max”. linia de accesorii cuprinde deocamdata doar doua carkit-uri - unul pentru Dacie si celalalt pentru Mercedes. cel de Dacie este vopsit auriu, iar cel de Mercedes este din aur masiv.