2 din 2
2
Final Cut Studio 2
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06
mscpro - 28 Mai 2007 08:11 PM

eu unul nu prea am reusit sa lucrez prea mult cu FCS2 .. doar de vreo 2 zile am reusit si eu sa fac rost de el ... urmeaza saptamana viitoare sa bag un proiect mic in el sa vad cum merge ... oricum, din ceea ce am vazut la prima privire mi se pare super fain ... asa ca ii dai dreptate lui Kata4 in aceasta discutie ...
Aetherius, cu Color nu am reusit inca sa lucrez ... trebuie sa citesc un pic manualul sa vad ce si cum, dar nu cred ca e o porcarie de program ... din cate stiu eu (sper sa nu ma insel) programul care sta la baza lui Color a costa ceva bani si era folosit de casele mari de film (dar, dupa cum spuneam, sper sa nu ma insel) ... iar in ceea ce priveste FCS, mie mi se pare mult mai bun si mai fain decat orice alt pachet de programe de genul ... poate ca tu ai probleme cu ambele din cauza configuratiei tale ...
eu lucrez pe un Powerbook G4 cu 1 GB RAM si proc. de 1,5 GHz si placa video Ati Radeon 9700 cu 128 MB si la mine merge foarte bine si FCS si FCS2 ...

nu e problema de masina din pacate.
problema e alta. cand importez orice sequence, Color nu imi vede cum trebuie in unele locuri “limitele” pe care le-am taiat din brut. Practic taie de capul lui o secventa asemanatoare.. si asta chiar e stresant.

adevarat ca acel Colour e “tras” din alt segment de programe, dar sa nu uitam ca e prima tentativa de gen.
cand o sa lucrezi cu FCP 6 si Colour, sa bagi un post aici sa zici daca tie ti-a mers corect.

la mine ar fi posibila inca o chestie. si anume ca eu am lucrat prima data [la captura + ceva asezare] in FCP 5. acuma.. poate nu mi-a facut “conversia” aia de proiect cum trebuie…

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06
knockout - 28 Mai 2007 09:15 PM

http://en.wikipedia.org/wiki/Final_Cut_Pro  uite wiki aici

Daca asta e contributia ta la comunitatea macuser.ro, iti multumim.

si apropos de reviews.. nu prea cred ca se “risca” careva sa faca vre-un articol cu chestiile negative apropos de Apple.
Apple are politica de a soma si de a sterge discutiile de pe site-urile care tin de imaginea negativa.. asa ca probabil ca nu o sa gasesti niciodata ceva scris contra Final Cut, sau orice altceva.

Am ezitat sa raspund la asta, dar m-am saturat de prosti care dau din gura sau tastaturi. Daca tu nu esti in stare sa citesti/gasesti pe net stiri negative despre apple (unele argumentate chiar pe forumul asta), eu iti sugerez sa scoti cablul de retea din calculator.

Calmati-va, si macar recunoasteti ca nu exista nimic perfect pe lumea asta.
Ideea in mare ar fi sa luam ce este mai bun, sa ne punem mintile la contributie si sa il facem sa mearga lucrurile cat mai corect si bine, asta incluzand si PARTILE NEGATIVE. Capisci?

Eu zic sa iti asculti sfaturile si sa nu mai postezi chestii inflamatorii. Chiar nu ai o umbra de banuiala ca nu ai formulat cum trebuie primul post?
Cu totii stim ca produsele Apple nu sunt perfecte. Folosind cuvinte precum “tampenie”, “dezamagire totala”, sa nu mai vorbim de greseli de gramatica, acum ne indemni pe noi sa avem rabdare si sa iti “interpretam” parerea?
Free hint: cu totii putem citi, poti sa mai scapi din bolduri din post.
Iar tara merge aiurea din cauza celor care se vaita ca tara merge aiurea. Imi pare rau ca am stat sa scriu atat, data viitoare voi folosi linkul de ignore.

nu stiu ce inseamna inflamator pentru tine, dar sunt sigur ca am formulat corect.
ca multi au ticul asta pe forum cand zice cineva ceva despre programele cu care lucreaza persoanele respective? partea a doua..

e ca la copii mici, cand ii zici unuia “frate ce inghetata najpa ai” ...

si da. scriu cu bold fiindca asa cred eu de cuviinta. m-am gandit ca nu scriu cu caps cum face multa lume :)))) e ceva mai decent.

si am vaga impresie ca lumea cam are chef de cearta aici.. desi nu inteleg. am zis ce am pe suflet, si acum sunt criticat.. ntz ntz..

acum ma abtin sa nu spun eu ceva :)

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Cu amaraciune vad cum topicul asta se indreapta spre a fi inchis…

2 din 2
2