2 din 2
2
De ce se tot vand mac mini si imac g5?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05
dacuBurebista - 07 Ianuarie 2006 04:57 PM

e normal sa fie mai multe mac mini si imac g5 pe piata de second hand / acestea au fost cumparate de oameni care au fost atrasi de design si care stiu sa le utilizeze prea putin, obisnuiti fiind cu microsoft - cunosc persoane care au sau au avut asa ceva, care nu aveau habar de sistemul de operare, iar persoanele ‘pricepute’ din jurul lor carora le cereau ajutorul, nestiind altceva decit windows, i-au sfatuit in consecinta, de multe ori ravasind respectivele masini parca inadins…

nu sunt chiar de acord nu este peste tot cum spui…macmini este la un pret accesibil si tocmai din cauza asta se vinde/cumpara, dupa ce il ai vrei ceva mai puternic sau poate un portabil, ca in cazul meu…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

mie nu mi se pare ca ar exista un aflux de oferta pt mini si imac g5. eu vand intr-o veselie laptopuri de ex.
am foarte multi prieteni care-mi cer imac g5… sincer cred ca acopera o gama foarte larga de cerinte de la home use pana la home business, adica nu ceva foarte pretentios. am un prieten care face procesare video profi pe un imac 1.8 de 17 inch si e multumit. asta e motivul pentru care se vand bine aceste echipamente: exista cerere mare pentru asa ceva. cat despre mini… se vand pentru ca sunt ieftine, nu proaste, cum am mai auzit. eu am un 1,42 cu 512 ram si sunt foarte multumit de el. la 2000RON nu as fi gasit pe piatza un alt deal mai bun.
deci din punctul meu de vedere, deal-urile cu echipamente apple se desfasoara intr-un trend normal.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 14.10.05

Eu vand iMacul sa-mi iau un portabil DAR nu ca nu m-ar satisface; cu toate ca voi avea o scadere de performante de la un G5 2Ghz 1Gb Ram HDD 250 SATA ATI 9600-128 Mb si ce ma doare cel mai tare 20” display la un PB 1.33 de ex ... am nevoie de un portabil. Asta-i tot. Daca as avea bani mi-as lua un portabil si as pastra si Imacul care oricum e o bijuterie si pentru home dar si pentru office daca e sa discutam de raport pret/utilitate

Semnătură 

Pretul este evident negociabil.

Apple user!

2 din 2
2

‹‹ iBook fantasy      PowerBook transparent ››