Linux cu iz de MAC
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.10.05

Sint multi care mai au PC-uri pe linga MAC si la fel de multi care au LINUX pe ele! Daca vreti un Debian cu iz de MAC incercati DREAM LINUX (http://www.dreamlinux.com.br/english/index.html). Este o distributie reusita care promite - pentru mine este noua.

Incercati ca merita…

Semnătură 

Love all operating systems…including Windows. Peace!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Nick - 29 Mai 2007 01:57 PM

Sint multi care mai au PC-uri pe linga MAC si la fel de multi care au LINUX pe ele! Daca vreti un Debian cu iz de MAC incercati DREAM LINUX (http://www.dreamlinux.com.br/english/index.html). Este o distributie reusita care promite - pentru mine este noua.

Incercati ca merita…

Da, frumoase poze, l-am tras și eu și am constatat că md5 nu corespunde la verificare celui de pe site. La tine e OK?
pe site
269d32794ec47d75344b6dafdd56a88e
verificare
01b9720e58f2a3fa1530990029bdb9dc

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Nick - 29 Mai 2007 01:57 PM

Incercati ca merita…

Zi-mi dacă l-ai și instalat. La mine nu a bootat pe macmini intel, dar a mers un live frumos pe un pc normal.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Eu l-am luat de pe torrent….cind am incercat sa-l descarc direct s-a blocat la 98% de 2 ori! LIVE l-am incercat numai pe PC si l-am instalat tot acolo! Merge OK dar trebuie sa mai lucrez la driverele video - am un ATI X1400 unde am niste erori! Ce-i drept nici nu am stat de capul lui decit 1 zi dupa care nu am mai botat in el! Dar per total mi-a placut!

Deci, nu am incercat pe macbook dar pe PC merge…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

si asta e interesant

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Adevarul e ca daca ai rabdare poti sa iei orice distributie vrei si sa personalizezi Xfce dupa bunul plac! Am instalat distributia pe in laptop Acer travelmate PIII 600Mhz cu 128RAM si merge impecabil! Singurul minus pe care-l dau pina acum este lipsa indicatorului din dock pentru aplicatiile deschise!

Semnătură 

‹‹ Nimble X      de azi avem si fedora 7! stable ››