Comic Life
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

N-am gasit pe forum nici un topic pt aceasta aplicatie. Dupa cum ma stiu, in urmatoarele 5-10min dupa ce deschid acest topic, probabil o sa gasesc si un thread dedicat. Pana una-alta, il foloseste cineva? Putem sa vedem ceva capodopere? Aplicatia mi-a amintit de un superb film, American Splendor pe care cred ca-l voi revedea in aceasta seara.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 11.10.05

da, folosesc sa fac adnotari cu bubble-urile la layouturile care le fac, la propuneri de naming si cam atat smile

Semnătură 

always the blues…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

L-am folosit pentru facut planse tematice (printate sau prezentate pe proiector) pentru sotia mea la scoala - colaje poze cu animale, anotimpuri, instructiuni de lucru manual - rezultatele arata mult mai “kid-friendly” decat ce poate scoate Keynote/Pages sau Powerpoint/Word - și e și mai ușor de folosit decât ele.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

‹‹ pocketmac      sute de programe pt. mac ››