Stiti careva daca exista pe piata un tuner care sa mearga pe Mac sub OSX in afara de cele de la Miglia? A reusit cineva sa foloseasca cu succes unul din modelele uzuale de pc cu conectare pe USB, adica cele de la Leadtek de exemplu?
M-ar interesa o solutie analog, nu digital. Ceva sa folosesc pentru vizionarea canalelor pe cablu si care sa se poata gasi la magazinele de componente gen *ltra*ro sau *epozitul *e *alculatoare.
acum nu stiu daca se gasesc in magazinele din tara eu l-am cumparat afara
intrand acum pe situ producatorului observ ca am facut o afacere buna pt ca am dat doar 72 de euro , pe site e $129.99
a , nu e acelasi model cu al meu , al meu cred ca e un model mai vechi si nu mai e pe site , de aceea era mai ieftin buna afacere
oricum , pt tine modelul nou : Pinnacle TV for Mac HD Stick, merge si digital si analog, ar putea fi bun daca il gasesti in tara
dar cele de la elgato sau miglia ce au? nu sunt ok?
Eu am un WinTV-HVR 900… numele cred ca spune tot nu?
E mic cat un flash usb, fara telecomanda, intrare analog… numa bun pentru cand ma duc acasa in vacante.
Merge perfect cu EyeTV, dar parca a trebuit sa selectez Italia (nu mai retin exact ca nu l-am montat decat o data) ca tara
la detectarea semnalului.
O varianta