2 din 2
2
Pixelmator
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pixelmator devine si mai bun (versiunea 2).

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

Da. Acum putem zice adio la tampenia de la Adobe smile
..cel putin cei care lucreaza mai light smile

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Cei care lucrau mai light puteau folosi si Elements smile
Pixelmator pana in 2.0 avea Content-aware Fill?

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

What’s New In Version 2.0
• New look and feel
• Drawing Tools and Shapes
Healing Tool with Content-aware fill
• Smudge, Sponge, Burn, Dodge, Eyedropper, Pixel, and Red Eye Tools
• New Type Tool
• Complete OS X Lion Support
• And much more…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Doamne, deci daca incarc o imagine de 40 mega si am dau pe cateva layere cu alte cateva chestii.. .se misca ca un c*r pansat acest Pixelmator.
Chiar daca am SSD si 8GB ram fara a rula absolut nimic in spate.
La voi cum e treaba?

Mie sincer imi pare rau ca nu este optimizat fiindca pentru chestii hopa topa merge perfect, decat sa te mai complici cu suitele mari gen Adobe sau Corel.

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

He, he ...

Diferența dintre un program gândit de la început să lucreze cu fișiere mai mari decât RAM-ul calculatorului și fără suport de memorie virtuală de la OS (Photoshop pe Mac OS 6+ cu 1Mb de RAM) și unul făcut pe UNIX folosind regula UNIX că “Memoria virtuală este infinită” care pur și simplu cere memorie OS-ului pentru a încărca toată imaginea + layerele în memorie și OS-ul dacă nu are destul RAM, alocă swap pe disk (Pixelmator pe Mac OS X).

Vor trebui să-l rescrie de la zero. Când o să apară în preferințele Pixelmator o setare pentru “scratch files folder”, atuncea va putea lucra cu fișiere mari.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
psergiu - 07 Februarie 2012 08:02 AM

He, he ...

Diferența dintre un program gândit de la început să lucreze cu fișiere mai mari decât RAM-ul calculatorului și fără suport de memorie virtuală de la OS (Photoshop pe Mac OS 6+ cu 1Mb de RAM) și unul făcut pe UNIX folosind regula UNIX că “Memoria virtuală este infinită” care pur și simplu cere memorie OS-ului pentru a încărca toată imaginea + layerele în memorie și OS-ul dacă nu are destul RAM, alocă swap pe disk (Pixelmator pe Mac OS X).

Vor trebui să-l rescrie de la zero. Când o să apară în preferințele Pixelmator o setare pentru “scratch files folder”, atuncea va putea lucra cu fișiere mari.

Adica niciodata, ca sunt 2 amarati smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 22.01.08

Pe mine m-a facut sa disper langa un MBP nou nout (i5, 4gbram, hdd nu ssd) pe care am facut un afis in el (layere mai multe, fara editare deosebit de grea, text, A3 la 300ppi…), imi bloca sistemu a la windows style de trebuia sa restartez din buton, din senin sau cand incercam sa export, am crezut ca o sa turbez. Pacat de el, workflow-ul e mai fain si e mai simplu de invatat decat photoshopu’(nu-s heavy user).
Intr-un fel imi pare bine ca nu sunt singurul cu probleme, ajunsesem sa cred ca e o problema cu sistemul meu si ca ma asteapta reinstalari si alte cele…

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pai da, si eu optasem pentru Pixelmator. Ocupa putin si venea fara mizerii (neavand installer).. dar toate au un pret se pare.
Sa speram ca poate deschid ochii si or sa fixeze problema asta.. ar fi pacat. Potential are jucaria.

Ce ma bucura insa e ca nu mi-a crashat niciodata.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti (Iasi)
Macuser din: 18.03.07

Cel mai mare defect al lui mi se pare a fi ca nu are Adjustment Layers…

Semnătură 

 iMac 20” Intel Core2Duo * 2GB Ram Milk
 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05
cloned - 13 Februarie 2012 04:08 PM

Pe mine m-a facut sa disper langa un MBP nou nout (i5, 4gbram, hdd nu ssd) pe care am facut un afis in el (layere mai multe, fara editare deosebit de grea, text, A3 la 300ppi…), imi bloca sistemu a la windows style de trebuia sa restartez din buton, din senin sau cand incercam sa export, am crezut ca o sa turbez. Pacat de el, workflow-ul e mai fain si e mai simplu de invatat decat photoshopu’(nu-s heavy user).
Intr-un fel imi pare bine ca nu sunt singurul cu probleme, ajunsesem sa cred ca e o problema cu sistemul meu si ca ma asteapta reinstalari si alte cele…

si cum ai trimis afisul la tipografie? rgb?
ca saracu nu stie cmyk
sau il faceai pe digital

l-am incercat si eu pe MacPro-ul din semnatura si abea se misca
e facut doar pentru prelucrari de imagini pt web, deci imagini destul de mici, in nici un caz de ordinul zecilor de mega
deocamdata wink

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 22.01.08

Abia acuma am vazut, n-am mai intrat de aici o vreme.
Era pt. digital, tiraj mic, 20x.
Oricum a fost refacut in tipografie, dar din alte motive smile

2 din 2
2