Ideea mea este foarte simpla… unul dintre noi sa faca un hub pe care sa stam cu totii cei ce avem jocuri astfel incat toti care ar dori jocuri si au si multa rabdare sa poate beneficia de jocuri. Poate suna stupid dar eu zic ca eu m-as bucura sa intru pe hub si sa sharez toate jocurile mele. Daca suna stupid rog unui admin sa stearga topicul cu scuzele de rigoare
E o idee foarte buna.. Ai sprijinul meu. Din pacate nici nu ma joc foarte mult, si nici financiar nu cred ca voi putea contribui.
Dar mi-ar placea din cand in cand sa sa ma ‘alerg’ intr-un joc cu adminii care mi-au dat nu demult un ‘avertizment’ p’aici.
Si ar fi chiar dragut, un hub macuser.ro
Sa vedem acum ce impresie vor avea despre propunerea si ceilalti.
Domnule admin cu scuzele de rigoare eu nu vad nimik rau intr-un joc freeware, da intradevar as cumpara toate jocurile care mi le doresc daca as avea bani, nu promovez pirateria ca sa zic asha dar daca ceea ce spui tu e ceva de genu: Sa cumpere tatal tau un ziar si cand il roaga mama ta sa il citeasca sa ii spuna dute si cumparati ca eu l-am cumparat cu licenta din banii mei.In fine am zis ca daca fac vreo greseala sa mie se inchida postul, dar cand aud de ca ma paste un ban de toata frumusetea zici ca nusht ce mare chestie mi-ai face, de parca maine dimineatza nu as putea sa ma ridic din pat de banu primit, hai te rog sa fim serios si oameni unul cu ceilalti. Inca o data imi cer scuze pentru acest post si pentru idee in sine. VaBuy games dont steal.
Eheheee good old days
R: Tape Loading Error 0:1 ZX Spectrum Widget
Lista de jocuri incluse cu el in screenshotul din atasament
BTW, uitasem ce misto suna muzica pe un bit, fara DAC, fara nimic )
Isi mai aduce cineva aminte cand piratam cu Zotiocopy sau COPY86M?
...dar cand aud de ca ma paste un ban de toata frumusetea zici ca nusht ce mare chestie mi-ai face,...
Bre avokate, sper ca nu ai impresia ca psergiu ti-a spus ce ti-a spus pentru ca are ceva cu tine. A spus-o pentru ca trebuie sa respectam un regulament. De ce? Pentru ca altfel pe noi ne cauta garda, nu pe voi. Ma-ntelegi? Chiar daca scriu romaneste?
Eheheee good old days
R: Tape Loading Error 0:1 ZX Spectrum Widget
Lista de jocuri incluse cu el in screenshotul din atasament
BTW, uitasem ce misto suna muzica pe un bit, fara DAC, fara nimic )
Isi mai aduce cineva aminte cand piratam cu Zotiocopy sau COPY86M?
îmi aduc aminte, cum să nu. da’ ce’mi plăcea cel mai tare e ca mergeau casetele copiate cu un dublu-cas (mai performant, ofcors)
iar noaptea aia întreagă petrecută jucând fist (the way of the exploding fist era numele întreg) fără să se reseteze spectrum’ul…
Normal ca ti se reseta specrumu’. Unu: spectrumu’ era o Cobreta, sau HC85, sau CIP, sau alta aia.
Doi: sursa de falimentare era una liniara, confectionata cu 7805, sau LM323. N’est pas?
Oui, pa!