off-topic: este stupid, dar mi se pare amuzant. Am dat click pe poza care a afisat-o dacuBurebista. Am vazut-o, si dupa aia dadeam pe butonul rosu sa inchid fereastra. A naibii nu vroia…. Cand m-am uitat cu atentie, eu apasam pe butonelul rosu din poza…. )
ar fi bine sa reactivezi hubul care a fost, cu toate ca mai mult de 5-10 oameni nu eram ,dar cine stie acum poate s-or strange mai multi acolo, cati o fi ,mai una alta si noi pe hub.)
deja incepeti sa ma enervati, serios. de cateva saptamani numai vorbe. dati-mi va rog eu frumos din suflet adresa unde pot downloada un server dc pentru mac (ca eu nu gasesc) si avem hub. vedem dupa aia cine vine si cine nu… ce tot atatea filozofii?
deja incepeti sa ma enervati, serios. de cateva saptamani numai vorbe. dati-mi va rog eu frumos din suflet adresa unde pot downloada un server dc pentru mac (ca eu nu gasesc) si avem hub. vedem dupa aia cine vine si cine nu… ce tot atatea filozofii?
Aolex, tu ai dat de vreun hub cu soft sau jocuri care merg pe OSX? Ce se aude de limeware?
*offtopic: unde stai in Olanda? Eu sunt de vreo 3 ani pe aici. Hai sa ne vedem.
eu pana acuma downloadam jocurile (demo-urile legale, desigur, ce crede bsa-ul??? :D) de pe torrente. limewire e la mine doar pt muzica… da, jocurile alea (demo, din nou ) erau decente, rulau perfect pe imac.
off-topic: in tilburg locuiesc, un pic mai jos de tine. si eu cam tot de 3-4 ani stau pe aici :D.