intrebare
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cj Napoca
Macuser din: 28.05.07

Am si eu o intrebare legat de pretul unui mac :
Isi face banii urmatoru Ibook :
G3 700 mhz
640 ram
combo
hdd 40 gb
tft 14’‘
alimentator original
geanta originala apple antistatica
CD-urile originale cu licentza,manuale :Mac 0S 9,Mac OS X 10.2 2 CD
bateria 45 min
cabluri ethernet si modem
adaptor vga
estetic arata bine
13 milioane

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Foarte ieftin nu e la 400 de euro, dar avand in vedere ca are atatea obiecte originale, plus multa memorie, cred ca o sa zburde tiger pe el. pacat de baterie, cred ca va trebui sa iti iei una noua, daca vrei portabilitate adevarata. Airport are, sau nu ai nevoie?

Oricum + memorie, HDD, 14’‘, arata bine, original
- G3, baterie, airport.

Overall, pentru un prim mac e bun si poti face multe pe el, vezi si in wiki la ce mac sa-mi cumpar. Pretul e unul fair, zic eu.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

ms de sfat..bateria aia imi dadea si mie de gandit si inca imi da..din ce am vazut una noua costa aproape 400 RON
sa incerc o baterie sh (3-4 ore ) se merita ?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

daca gasesti una SH care sa tina 3-4 nu ezita, ia-o.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Multumesc pt sfaturi ! O zi buna !  sau noapte..

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 09.10.06

pretul e bun daca vrei sa vinzi si ai cumparator; e de negociat cam multisor in jos daca vrei sa cumperi.

Semnătură 

Macintosh PowerBook 170

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
-?- - 04 Iunie 2007 06:38 AM

ms de sfat..bateria aia imi dadea si mie de gandit si inca imi da..din ce am vazut una noua costa aproape 400 RON
sa incerc o baterie sh (3-4 ore ) se merita ?

Eu încă nu am auzit/văzut baterie sh care să țină cît una nouă! Nu are cum! Totuși, nu ar fi exclus, descarcă coconutBattery (gratuită) și poți testa foarte ușor starea bateriei.
Prețul e relativ corect, presupunînd că totul e OK (nu are pixeli morți etc.). Starea proastă a bateriei te poate îndemna la a mai negocia un pic prețul în avantajul tău. Dacă ai noroc de un amic de peste ocean care vine la tine, acolo o baterie nouă costă între 100 și 120 usd, concret 99 usd pt tipul tău de mac.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…