contact management software -idei?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: RO-020251
Macuser din: 11.10.05

Voi ce folosiți? Address Book mi se pare prea simplu și nu neapărat foarte performant…

Am o bază de date în Excel, așa că dacă există ceva care să te lase să imporți ar fi super, si eventual după să le poți transfera în telefon/PDA. S-ar putea să vreau prea mult smile

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
vektor12 - 04 Iunie 2007 05:10 AM

Voi ce folosiți? Address Book mi se pare prea simplu și nu neapărat foarte performant…

Am o bază de date în Excel, așa că dacă există ceva care să te lase să imporți ar fi super, si eventual după să le poți transfera în telefon/PDA. S-ar putea să vreau prea mult smile

Address Book are unele neajunsuri, de ex. pe mine mă enervează că nu pot avea agende paralele (decît dacă mi le fac ca useri separați). Are însă și avantaje, între altele „full unicode support”, ceea ce înseamnă că poți avea nume scrise în română, rusă, ebraică, chineză, thai… și cu un perfect motor de căutare, inclusiv după cuvinte cheie, dacă nu uiți să le treci la Notes.
Apoi, te poți sincroniza cu multe telefone celulare via iSync (cu majoritatea, nu vei putea sincroniza caracterele non-Roman de care vorbeam, doar dacă scula respectivă e setată pt așa ceva).
Dacă dai peste ceva mai bun chiar zi-mi și mie, poate renunț la AB pt altceva.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

Entourage din Office 2004 are un contact management foarte bun.
Definesc o categorie de contacte Phone, care o sincronizez cu SEK510i,
prin MobileSync.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: Constanţa
Macuser din: 09.01.07

problema cu entourage este ca nu beneficiaza de integrare. Address Book se integreaza cu tot. Cu mail, cu iWork cu orice de prin mac.
Si inca ceva. Daca esti in entourage si vrei sa treci pe sistemele native nu poti (nu din cate am incrcat eu) sa iti transferi contactele in address book ca sa ai integrare cu mail.
aici daca are cineva vreo idee ar fi cu adevarat util. Anume, cum pot sa transfer contactele din entourage in address book

Semnătură 

Emanuel
MacBook Intel Core 2 Duo, 2,26 GHz
iPhone 3G
iPod Nano G3