chargerul ramane verde si atunci cand incarca
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: București Sectorul 2
Macuser din: 06.03.07

Salutari!

am dat un search rapid si nu am gasit ce ma intereseaza, asa ca postez un topic nou, cu scuzele de rigoare daca e o problema care s-a mai discutat.
incarcatorul de la ibook ramana pe “verde”, adica si atunci cand incarca tot verde e luminita. Acuma nu stiu daca e grav sau nu, de incarcat, incarca si isi face datoria, doar acest mic “bug”. incarcatourl e de 45w si este un iBook g4, atata ca incarcatorul este de la un iBook g3…dar nu vad sa fie o problema cand ambele functioneaza cu incarcatoare de 45w….sau ma insel ?

merci pt ajutor

smile

Semnătură 

endgame

 MacBook            |13” Alu 2ghz/4gb/256mb OS 10.11|
 MacBook            |13” Uni 2.26ghz/8gb/256mb OS 10.10|
 MacBook Pro    |13” 2.9ghz/8gb/1gb OS 10.10|
 MacBook Air      |13” 1.6ghz/2gb/144mb OS 10.7.5|

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
gabos - 05 Iunie 2007 03:54 AM

Salutari!

am dat un search rapid si nu am gasit ce ma intereseaza, asa ca postez un topic nou, cu scuzele de rigoare daca e o problema care s-a mai discutat.
incarcatorul de la ibook ramana pe “verde”, adica si atunci cand incarca tot verde e luminita. Acuma nu stiu daca e grav sau nu, de incarcat, incarca si isi face datoria, doar acest mic “bug”. incarcatourl e de 45w si este un iBook g4, atata ca incarcatorul este de la un iBook g3…dar nu vad sa fie o problema cand ambele functioneaza cu incarcatoare de 45w….sau ma insel ?

merci pt ajutor

smile

Ledu ăla se face periodic verde, deși nu ar trebui, de ex. cînd deschizi capacul, apoi revine la portocaliu… Verde rămîne cîteva secunde, hai un minut, apoi revine la culoarea firească.
Invers, deși indicatorul arată 100%, ledu rămîne portocaliu mult timp, de ex. 30 minute, pînă se hotărăște să se înverzească.
Nu, nu e grav, chipu ăla nu e chiar perfect. Oricum, încarcă și descarcă complet bateria cît mai des posibil, pînă calculatorul intră automat pe somn.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

uffa..deci, sa nu-mi fac griji?
bateria a fost calibrata o data la luna…nu prea cred sa fie calibrarea de vina smile

merci pt ajutor!

Semnătură 

endgame

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Arad
Macuser din: 23.07.06

La powerbookul meu nu se face portocaliu niciodata, il am deja de un 1 an si inaintea mea de la cine l-am avut l-a detinut cam inca un an, deci dupa 2 ani de cand nu se mai face portocaliu ramane doar verde all the time macul nu are nici pe naiba, iar bateria tine normal (2 ore). Asa ca nu iti fa griji.

Semnătură 

Imac intel alu 24”

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

merci mult la toti!

m-am panicat un pic deoarece incarcatorul powerbook-ului lumineaza cum trebuie raspberry adik, atunci cand incarca e portocaliu si cand alimenteaza e verde..si numai incarcatorul iBook-ului sta mereu pe verde smile

Semnătură 

endgame

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.07.06

ibook-ul meu a inceput din senin sa faca asta. cand roteam putin jack-ul in mufa se facea inapoi portocaliu. e o chestie de contacte. chiar daca nu-si revine procesul de incarcare se face. no worries.

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

merci .Dan
Cred si eu ca e numai o kestie de contacte…..de vreme ce incarca ...

smile

Semnătură 

endgame