Dupa ce s-a intamplat problema cu forumul - multumiri adminilor pentru recuperarea rapida - am constatat ca nu mai pot uploada avatar. Avatarul se incadreaza in specificatii, caci a fost si pe forumul trecut (chiar daca a avut viata scurta) are 9KB, si este sub 100x100 pixeli.
Mesajul care apare este: An error was encountered while attempting to assign your image
Gresesc undeva?
not true. au am dat doar cu 777 in folder, inca nu merge.
EDIT: abia acum cand m-am uitat si ce contin folderele si am dat cu 777 unde trebuie (gandire rationala, nu maimuta cu masina de scris) merge. Multumesc de multumiri!
P.S. pe acelasi principiu, acum se pot trimite fisiere pe PM, se pot pune poze in galerie, se pot atasa documente in semnatura (desi e interzis de regulament), si urca poze batch pentru galerie. Numai Sergiu poate sa zica acum ce gauri de securitate oi fi facut, el si turcul ce ne scaneaza.
Forumul a fost cracanat ieri, pentru a 3a oara in ultimele zile. Am reusit sa-l repun in functiune, dar au mai ramas bube, pe care nu ma pricep sa le repar. Un pic de rabdare, stimabililor.
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
altero - 02 Ianuarie 2008 03:45 AM
Forumul a fost cracanat ieri, pentru a 3a oara in ultimele zile. Am reusit sa-l repun in functiune, dar au mai ramas bube, pe care nu ma pricep sa le repar. Un pic de rabdare, stimabililor.
Probabil ca o sa aflam, dar pe mine chiar nu ma intereseaza daca-s tot turcii, sau altii. Oricum, niste looseri, nu au ceva mai bun de facut de sarbatori decat sa scormoneasca netul. Ceea ce spune totul despre viata lor.
Pentru ca - banuieasc - baietii inca se mai uita la ce au facut si rid in palmele lor umede de emotia victorioasa, le transmit un mesaj si de la mine: labagii de net! Labagii virtuali!