garantie macbook
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 14.10.05

salut

mi-am cumparat un macbook la mana a doua si am ceva probleme la el.

tastatura are vestita galbeneala specifica macbookurilor dar recunoscuta de apple. am verificat serial numberul si mac-ul a fost facut in china acum mai putin de un an. in plus, asa cum banuiam, zice ca nu a fost furat.

nu am la el nici un fel de act sau certificat si nici nu a fost cumparat din romania ci din italia.

am vreo sansa sa-mi schimbe tastatura daca ma prezint cu el in brate la un service autorizat?

multumesc

PS: acum am vazut ca am postat unde nu trebuie. cu scuzele de rigoare, rog moderatorii sa treaca postul la portabile. multumesc

[ Modificat: 05 Iunie 2007 11:15 PM de Ciprian ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Kiwi land
Macuser din: 06.11.06
Ciprian - 05 Iunie 2007 10:45 PM

salut

mi-am cumparat un macbook la mana a doua si am ceva probleme la el.

tastatura are vestita galbeneala specifica macbookurilor dar recunoscuta de apple. am verificat serial numberul si mac-ul a fost facut in china acum mai putin de un an. in plus, asa cum banuiam, zice ca nu a fost furat.

nu am la el nici un fel de act sau certificat si nici nu a fost cumparat din romania ci din italia.

am vreo sansa sa-mi schimbe tastatura daca ma prezint cu el in brate la un service autorizat?

multumesc

PS: acum am vazut ca am postat unde nu trebuie. cu scuzele de rigoare, rog moderatorii sa treaca postul la portabile. multumesc

da cu siguranta o schimba, dar in Romania nu cred ca o sa reusesti sa faci asta pe garantie, daca nu ai nici un act la el. vreau sa spun ca sunt patit, s-a mai discutat pe tema asta daca cauti o sa gasesti am mai spus odata cum stau lucrurile.

bafta

Semnătură 

MacBook Pro 2.2 C2D, 4 Gb, 120 Gb, 128 VM Nvidia
MacBook 2.0 CD, 2 GB, 120 Gb
iPod Touch 8 Gb
Time Capsule 500GB

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 14.10.05

Gata, am reusit.

In ro, fara acte, fara nimic. Le-am dat doar numarul de serie si au fost multumiti.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Kiwi land
Macuser din: 06.11.06
Ciprian - 17 Iulie 2007 09:12 AM

Gata, am reusit.

In ro, fara acte, fara nimic. Le-am dat doar numarul de serie si au fost multumiti.

felicitari, eu am vorbit din proprie experienta.

Semnătură 

MacBook Pro 2.2 C2D, 4 Gb, 120 Gb, 128 VM Nvidia
MacBook 2.0 CD, 2 GB, 120 Gb
iPod Touch 8 Gb
Time Capsule 500GB

‹‹ Noi MacBook Pro?      Farsa ? ››