Am vazut si eu anuntul pe hardmac, dar intreb: DE CE? Adica, ce poate sa-mi aduca divx asta? (in plus fata de ffmpegx, handbrake, quicktime)
Intreb ca sa stiu, nu vreau sa fiu rau.
DivX este un alt codec video, pe lângă multe altele. Dacă te joci cu filmulețe și encoding-uri, atunci îți poate fi de folos, dacă nu - nu.
Acum vreo 5-6 ani, absolut tot ce era film pe CD erau DivX-uri…
hey, am si eu intrebare… o sa trec la mac in curand, nu imi ajunge vlc-ul pentru a citi divx-uri si ffmpegx daca vreau sa transform ceva in divx? de ce as avea nevoie de divx pro? l-am luat oricum ca sa fie acolo… pentru orice eventualitate.
l-am luat oricum ca sa fie acolo… pentru orice eventualitate.
Cred ca cam asta ar fi ideea.
Dar probabil ca DivX-ul “original” e facut mai bine. Si are in plus chestiile alea de enhancement psihovizual etc., pe care eu nu le-am folosit niciodata.
@ Tudor: Si downloadul asta imi aduce ceva diferit de poza din ffmpegX… care este…
Caposul de mine tot vrea sa inteleaga.
După cum vezi în poza aia, în ffmpegx ai vreo două codecuri DivX diferite. Ăsta ar fi al treilea, cel oficial. De ce există mai multe? Pentru că din când în când se trezește câte un grup de meseriași care consideră că ei ar putea face un codec mai bun decât cele existente…
PS: La grupurile astea de meseriași mă #$%@#$ gândesc eu atunci când dau peste vreun MKV care nu merge pe Mac…