4 din 4
4
A aparut Parallels 3 cu suport 3D
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

s-a anuntat oficial la wwdc 2007 de catre developerii ea. ce noroc mai vrei? smile

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Ba are dreptate. stiu si eu . Am impresia ca e si la ei pe site, si daca nu ma insel, a zis-o si nea’ ala de conduce EA Sports la keynote wink

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 25.02.06

“EA Announces Six Mac Titles, Pre-Order Battlefield 2142!
Electronic Arts this week announced it will be releasing six new Mac game titles in July and August. They are: Battlefield 2142, Harry Potter & The Order Of The Phoenix, Command & Conquer 3, Need for Speed: Carbon, Madden 2008 and Tiger Woods PGA Tour 2008. That’s the good news. The bad news is that all of these games will require an Intel Mac. So if you have or plan on buying an Intel-based Mac, be prepared to have some fun!”

Semnătură 

Macbook 2.0 ghz, 2gb ram, 120gb hdd (black)
iMac intel core duo 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd
iMac G5 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti (Iasi)
Macuser din: 18.03.07

aoleks : daca folosesc pentru parallels partitia de bootcamp si instalez driverul ala asta inseamna ca o sa-l
inlocuiasca pe cel vechi?

Semnătură 

 iMac 20” Intel Core2Duo * 2GB Ram Milk
 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

daca folosesti bootcamp, driverul video este deja acolo (banuiesc ca ai facut deja un cd cu drivere). in cazul asta, nu mai trebuie sa instalezi un driver. vezi doar sa fie bifata optiunea enable directx sau asa ceva (nu am acuma parallels sa fac screenshot) si merge.

Semnătură 

Suzuki SV650S

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Uh, nu sunt in osX momentan… Dar din ce imi aduc aminte (desi aveam driverul ati - unul mai nou decat cel care venise cu bootcampul
la vremea aia) nu aveam deloc acceleratie - si era instalat tot un driver svga -nu stiu cum ii spune concret smile... O sa mai incerc.

Semnătură 

 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

esti sigur ca aveai parallels 3? eu l-am instalat (cu imagine de disk, nu boot camp) si am vrut sa joc vice. mi-a spus ca nu are destula memorie. m-am dus la setari, am bifat enable directx si a mers (si inca cum) :D!

Semnătură 

Suzuki SV650S

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da, sigur era parallels3.. numai ca era trialul, luat de pe site. Acu’ nici nu mai stiu daca mai e valabil smile
Cand pot sa re-bootez o sa verific. Multzam’

Semnătură 

 iPhone 3G * 16GB Milk

4 din 4
4