Nu mai vede nimic din library (ea e bine merci pe hard, la locul ei). Imi apare o pagina goala, ca in imagine. Am reparat permisii, am dat restart, nimic. Daca apas play, se apuca de Pink Floyd ; rew si ffw functioneaza. Pur si simplu nu imi vad muzica.
A, si nu ma lasa sa selectez “show browser” din meniu. Nici Search nu functioneaza.
In urma cu cateva minute am folosit Audacity pt. a edita un fisier. Are vreo legatura? Ce fac?
Am venit tîrziu, văd că s-a rezolvat. În esență, nu aveai decăt să salvezi folderul iTunes stocat la nivelul users/loggedin user/music/... și să ștergi apoi tot și toate, inclusiv aplicația și plist-urile, apoi să o pui din nou, cu directorul ăla cu tot.
Eu fac treaba asta periodic, cînd se umple prea mult și încep să fac ordine. Acum am iTunes cu 3 GB de muzică grecească, din care jumate cel puțin e bună de tot. Azi-mîine voi șterge directorul pt a pune altă căprărie, văd eu ce, mai am multe cd-uri de convertit în mp3 sau m4a.
Am notat, pt. viitor
Eu am devenit precaut cu “butonatul” dupa ce am redenumit candva folderul Home , cu consecintele de rigoare ...
E drept ca aveam numai 1 saptamana de os x la activ….
Am notat, pt. viitor
Eu am devenit precaut cu “butonatul” dupa ce am redenumit candva folderul Home , cu consecintele de rigoare ...
E drept ca aveam numai 1 saptamana de os x la activ….
Just, ai descoperit ceea ce nu trebuie să faci: să redenumești directoarele de la nivelul sistemului.
Am venit tîrziu, văd că s-a rezolvat. În esență, nu aveai decăt să salvezi folderul iTunes stocat la nivelul users/loggedin user/music/... și să ștergi apoi tot și toate, inclusiv aplicația și plist-urile, apoi să o pui din nou, cu directorul ăla cu tot.
Eu fac treaba asta periodic, cînd se umple prea mult și încep să fac ordine. Acum am iTunes cu 3 GB de muzică grecească, din care jumate cel puțin e bună de tot. Azi-mîine voi șterge directorul pt a pune altă căprărie, văd eu ce, mai am multe cd-uri de convertit în mp3 sau m4a.
Am patit si eu asta. Am instalat UNO 1.5.1, dar care nu se prea pupa cu iTunes 7.2. La fel nu am mai vazut nimic in el. Am downloadat si reinstalat iTunes PESTE cel vechi (fara a sterge preferinte sau altceva) si voila!!!! e acuma in regula. Am incercat pasul asta sa vad ce se intampla. Planul B era sa sterg tot ce tine de iTunes si sa-l reinstalez. Era mai multa munca. Noroc ca nu a mai fost nevoie de planul B. Si nu a fost nevoie sa dezinstalez UNO
Am avut exact aceeasi problema acum 3 zile!!! Muream de draci!!! E posibil sa fie ceva de la iTunes 7.2. Ceea ce am facut a fost sa reinstalez iTunes si apoi sa import iarasi totul. Acum e ok.
P.S. Si eu aveam UNO instalat. Poate de la ala a fost.
Nu cred ca UNO poate fi culpabil ... Am doua iMace in grija iar pe cel pe care nu am pus UNO mi s-au cam
corupt fonturile in itunes - trebuie evident sa ma apuc si eu de recomandarile de pe aici.
Inca ceva despre UNO: am observat o sacadare a animatiilor (minimize etc) cat timp aveam uno instalat - si
as mai adauga si alte mici probleme dar pe care nu le pot reprosa tot lui UNO din lipsa de dovezi. In consecinta
pe UNO ar trebui sa scrie mare si lat: “use at your own risk!”