1 din 2
1
Ajutor, am stricat iTunes-ul ?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 20.02.07

Nu mai vede nimic din library (ea e bine merci pe hard, la locul ei). Imi apare o pagina goala, ca in imagine. Am reparat permisii, am dat restart, nimic. Daca apas play, se apuca de Pink Floyd ; rew si ffw functioneaza. Pur si simplu nu imi vad muzica.
A, si nu ma lasa sa selectez “show browser” din meniu. Nici Search nu functioneaza.
In urma cu cateva minute am folosit Audacity pt. a edita un fisier. Are vreo legatura? Ce fac?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Arad
Macuser din: 23.07.06

Ciudat, uita-te in meniul view si vezi la view options daca nu s-au debifat toate, sau mai incarca ceva playlist si vezi daca le vede atunci….

Semnătură 

Imac intel alu 24”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

ia inchide-l si sterge plisturile din poza din /users/tu/library/preferences

Daca tot nu merge incearca sa golesti cacheurile (mai ales font cache) cu ONYX (vezi sa fie ultima versiune). Restart apoi.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

Am incercat, pe rand, toate cele de mai sus. Din pacate nu merge.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Si daca ii dai sa importe ceva muzica ce zice?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

Importa cu bine, dar tot asa e. Daca vreau sa pun o piesa, o caut in spotlight… grrr

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

Parca vad ca va trebui sa-mi reimport toata muzica pana la urma. Nu e un capat de lume, dar zau daca am chef.
A mai avut cineva bug-ul asta?

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Poate s-a busit ceva in interiorul .app: fa download de la apple si schimba iTunes.app .

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member

A mers!
Multumesc, huk!

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Leto - 10 Iunie 2007 04:06 AM

A mers!
Multumesc, huk!

Am venit tîrziu, văd că s-a rezolvat. În esență, nu aveai decăt să salvezi folderul iTunes stocat la nivelul users/loggedin user/music/... și să ștergi apoi tot și toate, inclusiv aplicația și plist-urile, apoi să o pui din nou, cu directorul ăla cu tot.
Eu fac treaba asta periodic, cînd se umple prea mult și încep să fac ordine. Acum am iTunes cu 3 GB de muzică grecească, din care jumate cel puțin e bună de tot. Azi-mîine voi șterge directorul pt a pune altă căprărie, văd eu ce, mai am multe cd-uri de convertit în mp3 sau m4a.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member

Am notat, pt. viitor smile
Eu am devenit precaut cu “butonatul” dupa ce am redenumit candva folderul Home red face , cu consecintele de rigoare ...
E drept ca aveam numai 1 saptamana de os x la activ….

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Leto - 10 Iunie 2007 04:57 PM

Am notat, pt. viitor smile
Eu am devenit precaut cu “butonatul” dupa ce am redenumit candva folderul Home red face , cu consecintele de rigoare ...
E drept ca aveam numai 1 saptamana de os x la activ….

Just, ai descoperit ceea ce nu trebuie să faci: să redenumești directoarele de la nivelul sistemului.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05
Cattus Thraex - 10 Iunie 2007 03:41 PM
Leto - 10 Iunie 2007 04:06 AM

A mers!
Multumesc, huk!

Am venit tîrziu, văd că s-a rezolvat. În esență, nu aveai decăt să salvezi folderul iTunes stocat la nivelul users/loggedin user/music/... și să ștergi apoi tot și toate, inclusiv aplicația și plist-urile, apoi să o pui din nou, cu directorul ăla cu tot.
Eu fac treaba asta periodic, cînd se umple prea mult și încep să fac ordine. Acum am iTunes cu 3 GB de muzică grecească, din care jumate cel puțin e bună de tot. Azi-mîine voi șterge directorul pt a pune altă căprărie, văd eu ce, mai am multe cd-uri de convertit în mp3 sau m4a.

Am patit si eu asta. Am instalat UNO 1.5.1, dar care nu se prea pupa cu iTunes 7.2. La fel nu am mai vazut nimic in el. Am downloadat si reinstalat iTunes PESTE cel vechi (fara a sterge preferinte sau altceva) si voila!!!! e acuma in regula. Am incercat pasul asta sa vad ce se intampla. Planul B era sa sterg tot ce tine de iTunes si sa-l reinstalez. Era mai multa munca. Noroc ca nu a mai fost nevoie de planul B. Si nu a fost nevoie sa dezinstalez UNO grrr

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Am avut exact aceeasi problema acum 3 zile!!! Muream de draci!!! E posibil sa fie ceva de la iTunes 7.2. Ceea ce am facut a fost sa reinstalez iTunes si apoi sa import iarasi totul. Acum e ok.

P.S. Si eu aveam UNO instalat. Poate de la ala a fost.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Poti pastra UNO instalat. Chestia e doar sa lasi in UNO iTunes asa cum este, doar sa resintalezi iTunes (fara a modifica nimic).

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti (Iasi)
Macuser din: 18.03.07

Nu cred ca UNO poate fi culpabil smile... Am doua iMace smile in grija iar pe cel pe care nu am pus UNO mi s-au cam
corupt fonturile in itunes - trebuie evident sa ma apuc si eu de recomandarile de pe aici.
Inca ceva despre UNO: am observat o sacadare a animatiilor (minimize etc) cat timp aveam uno instalat - si
as mai adauga si alte mici probleme dar pe care nu le pot reprosa tot lui UNO din lipsa de dovezi. In consecinta
pe UNO ar trebui sa scrie mare si lat: “use at your own risk!”

Semnătură 

 iMac 20” Intel Core2Duo * 2GB Ram Milk
 iPhone 3G * 16GB Milk

1 din 2
1