compresie mp3 audio în ffmpegX
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05

Se dă un filmuleț la care sonorul trebuie trecut în mp3 (video e divx/xvid, nu contează).

Cu Quicktime, la export în format divx, nu pot alege nimic la “Audio codec” (este setat pe “off” și dezactivat). În ffmpegX apare opțiunea de export în format mp3 pentru audio, dar orice aș modifica, filmul rezultat iese film mut, nu se aude nimic. Trebuie să instalez ceva codec mp3 suplimentar ? Dacă da, ce anume și de unde ? Am găsit lame, dar doar sub formă de aplicație separată.

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Nu poti sa-i dai Export > Sound to AIFF, sau WAV? (in QuickTime Pro)
Daca nu, incearca cu D-Vision, daca e .ogm il demuxeaza.

In cel mai rau caz poti sa capturezi sunetul cu AudioHijack, dupa care il adaugi simplu la video in QuickTime Pro.

Dac poti sa auzi sunetul in QuickTime, nu vad de ce codec ai mai avea nevoie.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05

Pot, dar de ce să pierd vremea cu extragerea părții audio și recomprimarea X în wav în mp3 ? Vreau să fac direct conversia în mp3 rolleyes

În Quicktime merg filmele cu audio în format mp3 fără probleme, doar că la export cu video xvid am ca opțiune audio doar a-Law și µ-Law (fără mp3). Dacă aleg export to Quicktime movie, nu pot să bifez nimic la secțiunea “Audio”. Cred că mi-ar trebui o chestie de genul ăsta, dar pentru formatul mp3 ... există ?

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Nu stiu sa existe asa ceva. Daca gasesti, sa ne spui si noua, OK? Ca ma intereseaza chestiile astea.

‹‹ .      burn DVD movie cu toast ››