din nefericire, eram in pauza, ma grabeam, am apelat la altex de la 1 mai. sunt convins ca daca as fi incercat, as fi reusit cu brio. oricum, multumesc pentru pont.
opa, sunt referinta, etalon, talpa de jos…
Intradevar, am 815 dar verbatimurile 16X certified mi-au mers cu 4X. Eu folosesc princo la .95lei si 2X. Cand scrii 100 simti diferenta si la pret, nu? Interesant e ca pe PC pot fi scrise si la 4X dar OS-ul (F*ck microsoft! ca tot veni vorba) nu are capacitatea sa furnizeze date la viteza asta, asa ca scrierea se face tot pe la 2X…
The SuperDrive Firmware Update fixes burning speeds when writing to certain recordable DVD media.
System Requirements
- Mac OS X v10.3.9 Panther or Mac OS X v10.4.6 Tiger
- One of the following products:
PowerBook G4 (12 -inch 1.5GHz)
PowerBook G4 (15-inch 1.33GHz, 1.5GHz, or 1.67GHz)
PowerBook G4 (17-inch 1.67GHz)
iMac G5 (17-inch 1.6GHz or 1.8GHz)
iMac G5 (20-inch 1.8GHz)
Mac mini G4
Follow these steps to install the update:
1. Save all open documents and quit all applications.
2. Double-click the SuperDrive Firmware Update icon.
MacBook Intel Core Duo 13” 2.0GHz /512MB/60GB/SD with Mac OS X 10.4.7
nu am vazut acest topic si am deschis si eu unul cu o pb din aceeasi gama: http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/2448/P0/
imi ofer scuzele pt lenea ce ma apasa asa ca puteti citi “problema” mea la link-ul specificat. inca nu am dat navala la un magazin sa-mi iau diverse tipuri de blank-uri dar in zilele urmatoare o voi face si…va tin la curent….
sper sa nu deranjez/plictisesc
da, poate problema ta este legata de traxdata, cum am mai zis, incearca si altceva. fa ca mine, am fost la muzica si am luat cateva modele si apoi am postat vitezele cu care mergeau scrise… poate are o problema cu traxdata la tine…