Pe tastatura AppleBook nu găsesc “Delete”
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 15.06.07

Bună seara tuturor. Sunt Costin, am reușit sa-mi iau un MacBook și asta și cu ajutorul vostru. Vă citesc de peste un an (sporadic totuși - programul nu-mi permite) și chiar m-au ajutat discuțiile voastre. De ieri am reușit să-mi setez tastatura, data (cu formatul nostru), m-am uitat cam ce-i prin OS, m-am grăbit să-mi descarc Adobe Reader (am mult de citit ...), apoi mi-am dat seama că nu am nevoie de el și m-am chinuit să-l șterg; da! merge cu “Clean App”. Acum o să încep transferul datelor și migrarea către OS.

Vă mulțumesc încă o dată tuturor pentru că i-ați lăsat și pe alții să afle câteceva despre “lumea Mac/OS” și vă doresc toate cele bune.
Costin

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.06.07

Salut Costin , si eu sunt nou noutz in lumea macurilor si-mi place f mult smile Uite ce mi s-a recomandat si mie pentru o trecere cat mai usoara si frumoasa de la ferestre la mac osx : http://www.apple.com/support/switch101/
Iar tasta de Delete nu exista la mac, suntem noi buimaci fiindca deodata nu o mai avem , dar cu siguranta un backspace ar fi fost de ajuns de la inceput , dar totusi exista la mac o combinatie de taste care are rezultatul lui Delete si anume butonul “fn” + backspace !

Semnătură 

X
(  New White Macbook 2 Ghz smile  )

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Arad
Macuser din: 23.07.06

MAC + backspace , si mac + shift + backspace incearca sa vezi.

Semnătură 

Imac intel alu 24”

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: Athens
Macuser din: 15.11.07

aaaaa… asta era combinatia!!

multumesc! m-ati luminat!