Am primit un mail de la Alex Cioba, adresat catre ., cu webcam-a lui pe care o vinde.
Nu e ciudat?
Atasez mesajul ca raw source.
ce e ciudat? poza asta a fost postată și pe site la vînzări… nu știu care a sărit că ar fi scumpă... păi la ce performanțe are nu prea e scumpă... mă rog, sînt destule și mai proaste și mai ieftine… și incompatibile mac os…
Problema nu e webcam-a (care e buna, la fel ca si pretul ei), nici istoricul lui MacUser (pe care l-am citit), nici vreo chestie personala (nu ii cunosc decat pe cei care au fost la ultimele 2 intalniri din Bucuresti, dar sper sa te intalnesc si pe tine la urmatoarea). Pur si simplu am primit un email nesolicitat, care repeta un mesaj deja postat de mult timp la rubrica Vanzari. Si m-am mirat.
That’s all.
Am inteles, e mail circular, deci e probabil ca o sa mai primim din astea, nu?
OK. Hai sa fim zen, cum spun americanii (de parca ei ar fi inventat asta… )
Nu este spam, este email circular.
L-am trimis pentru ca avem mai multi membri inactivi decit activi.
Daca stau bine sa ma gindesc, acest MacUser s-a nascut din spamul facut de
mine printre clientii din 2002. 8 dintre ei s-au hotarit atunci sa facem un emailing list
in care sa dezbatem probleme de mac. Si s-a ajuns la 53.
Apoi s-a transformat in 2004 in forum hostat free,
apoi in MacUser by Tudor Vedeanu, apoi in MacUser pe care il citesti acum.
si eu am primt dar ce mi s-a parut ciudat e altceva: mesajul de final cu ... la sfarsitul luni ... e clar ca e reclama si nu sunt de acord cu tine care mai in gluma mai in serios spui “eu am fost primul si-mi permit” - o parere personala.
eu nu inteleg ce e asa ciudat.
omul vinde o scula buna, la un pret bun.
numai ca, dupa sarbatori, nu prea mai sunt banii…...
oricum, mailurile userilor din forum se gasesc pe site…...
si mi se pare util, ca atunci cand cineva vinde ceva bun, si care merge la măr, sa aflu si eu cumva….
pai poti afla si daca intri pe forum aici daca tot esti interesat
ce spun eu nu e rea vointa sau incercare de polemica ci doar o constatare obiectiva zic eu
altfel cum sa creasca forumu asta in topuri daca toti am trimite mesaje sau daca o sa primesti 200 mesaje pe ora cum ar fi?
O mica clarificare: mailul respectiv nu are legatura cu site-ul Macuser.ro, si nici adresa de email . nu este folosita de mine. Alex Cioba a dat acel email in nume personal.
Ei, ei, nu poate fi spam un mesaj trimis de un macuser. Poate fi, cel mult, un mesaj neinteresant pe care îl ștergi dacă nu te interesează.
Sunt multi oameni noi pe macuser, (ceea ce e foarte bine) care nu-l cunosc pe Alex Cioba.
Relaxati-va oameni buni! E de-al casei!
Sa speram ca va reusi sa vina la intalnirea de la Bucuresti!
cruciada pe care o duci de unul singur pe forumul Chip
Eh, nu e cruciada, e o chestie la care am renuntat mai repede decat imi propusesem. Mai mult am vrut sa vad cate accesari are un topic cu numele asta pe un forum de PC-isti.
Daca era cruciada, strigam eu aici dupa ajutor, ne faceam un steag (semnatura) ceva…