2 din 2
2
Spam?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

haide, alex, la bucuresti….

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

... spuse omul cel rotund si galben wink

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Se pare ca Sergiu a avut dreptate. Cei mici de pe aici nu prea stiu cum sta treaba. (eu in cazul de fata). Eu vazusem profilul lui Alex (Newbie), si m-am gandit ca e inca unul care intra, posteaza 3 anunturi de vanzari si iese (cum sunt multi pe acest forum, si chestia asta… nu prea e imbucuratoare). Totusi.. nu am luat in calcul posibilitatea ca Alex Cioba sa fi fost membru activ pe vechiul forum (greseala mea).

Doresc sa imi cer scuze ca am reactionat impulsiv, fara a citi cu atentie despre ce e vorba. So… Alex te asteptam la Bucuresti !

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Tudor - 10 Ianuarie 2006 02:11 PM

O mica clarificare: mailul respectiv nu are legatura cu site-ul Macuser.ro, si nici adresa de email . nu este folosita de mine. Alex Cioba a dat acel email in nume personal.

Mail in nume personal, in care se anunta vanzarea unui produs, trimis de la o adresa cu numele “macuser.ro”... Nu e ceva ciudat aici?

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu nu am mai continuat acest post DOAR ca sa nu mai pun gaz peste foc.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

ca toate lucrurile frumoase, si acest site are o istorie - nu toti o stiu, nu trebuie stiuta de toti

totusi, sa pastram o masura in toate, si sa incercam sa fim putin flexibili (think diffrent) - sunt sigur ca putem rezolva aceste mici frecusuri la intilnire, cu o bere in fata, nu?

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Eu cred ca a incercat doar sa REAMINTEASCA unora care nu prea dau importanta cand anume este intalnirea. Cred ca webcam-ul a fost doar un pretext. Tudor! Hai sa inchidem topicul asta. Eu deja ma simt prost ca am reactionat ofensat.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
dacuBurebista - 17 Ianuarie 2006 07:20 PM

ca toate lucrurile frumoase, si acest site are o istorie - nu toti o stiu, nu trebuie stiuta de toti

totusi, sa pastram o masura in toate, si sa incercam sa fim putin flexibili (think diffrent) - sunt sigur ca putem rezolva aceste mici frecusuri la intilnire, cu o bere in fata, nu?

este unul dintre avantajele berii… și ale vinului… alcohol tare nu beau, decît dacă e ger mare afară, cum se pare că e…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

2 din 2
2

‹‹ Fonturi RO      OS X 10.4 pentru PC-uri ? ››