imposibilitate inregistrare
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 19.06.07

uite ca primul post o sa fie in condica. smile

am incercat sa ma inregistrez pe forum, am introdus toate datele cerute si adresa de email de pe rdslink.ro Mi s-a trimis mail de confirmare/verificare/activare pe care nu l-am primit, cred din cauza providerului.

Ideea este ca acel cont (utopic) este in continuare blocat nefiind activat si ne-existand posibilitatea de a-l activa. Trebuie prevazuta posibilitatea de a retrimite acel mail de verificare, altfel, singura varianta este de a face alt cont eventual cu alt email (ceeace am si facut in final).

BTW, am incercat sa resetez parola, doar, doar, si mailul de resetare l-am primit, pe adresa de mail buclucasa….??

-> 1. retrimiterea mailului de activare, eventual cand incerci sa te loghezi (asta cred ca am mai vazut pe un forum undeva)
-> 2. stergerea userului ne-activat dupa 1 zi? sau mai mult? ca sa-ti ofere posibilitatea sa mai incerci o data.

EDIT:

-> 3. un contact de orice fel (formular, adresa de email, terminal de telegraf raspberry ) accesibil public, pentru a ajuta in astfel de situatii.

Have a nice one.

smile

[ Modificat: 19 Iunie 2007 06:03 AM de .utopic ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07
.utopic - 19 Iunie 2007 06:01 AM

Ideea este ca acel cont (utopic) este in continuare blocat nefiind activat si ne-existand posibilitatea de a-l activa.

Intradevar contul e pending pentru activare, providerul tau de mail probabil ti-a blocat mailul. De activat se poate activa manual, acum doar de catre administrator. Il vrei pe acela activat si pe asta cu punct in fata sters?

1. Tipul asta de forum n-are optiunea retrimiterii mail de activare.
2. Sunt 151 de useri care fie si-au scris in formular adresa gresita, fie s-au razgandit si n-au mai vrut sa se inregistreze, fie au patit ca tine. Cred ca ar trebui stersi, dar asta trebuie facuta manual, nu exista optiunea sa se stearga automat.
3. O idee foarte buna, o sa propun si celorlalti administratori infiintarea unei sectiuni cu drept de post si pentru guests, o sa fie mai greu de impus regulamentul acolo, dar in fine, o idee buna zic eu. Eventual, in mesajul de inregistrare, sa fie specificata sectiunea.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

L-am sters pe user-ul ne-activat numit utopic. Poti acuma sa iti schimbi screen name-ul in utopic. RDS-ul este cunoscut ca pierde majoritatea e-mail-urilor - nu mai folosi adresa aia.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 19.06.07

ok, multumesc pentru raspuns.

pt 3, cred ca ar fi mai util un formular disponibil free, eventual de pe orice pagina / contact. o ‘sectiune’ ar fi mai greu de gasit si de identificat. smile