singur ca asta am incercat prima oara. nu e avi. e doar quicktime. nu trageti in pianist. am tot cautat pe net sperand ca exista o modalitate simpla de a instala niste codec-uri si ulterior sa apara optiunea asta in flash. inca mai sper ca poate exista o solutie asa simpla .
Ma gandesc totusi ca nu sunt singurul din lumea asta care a avut nevoie sa exporte avi din CS3. N-am gasit nici o solutie pe net sau macar o directie in care sa ma indrept.
Aaa, nu iti baga nici o optiune noua in CS3. Dar cred ca poti sa-l salvezi ca flash si sa-l convertesti in avi cu ffmpegX. Daca tot l-ai instalat, nu-ti ia decat cateva secunde ca sa vezi daca merge.
L-am instalat. Direct din swf nu merge convertit. Am incercat din .mov dar imi scoate un fisier cu 0Kb. Ideea e ca mi-ar trebui sa pot salva Microsoft Video 1 . N-ar trebui mac-ul sa nu aiba probleme la partea de video? Adica numai quicktime?
Asta cred ca poate converti swf in altceva, dar nu am decat versiunea free. Cea pro poate salva si in alte formate.
Mai poti incerca cu MPEG Streamclip, VisualHub, Episode Pro.
Nu am nici un swf, ca as incerca eu.
IMovie nu poate. Quicktime-ul pro vad ca are export. Am sa incerc sa-l iau de pe undeva sa vad daca face ce-mi trebuie. E frustrant pe alocuri. Am dat tot creditul mac-ului in speranta ca imi voi face viata mai usoar dar din pacate se pare ca e invers. Tot ce nu-mi doresc e sa esuez in a pune un vmware sau parallels cu xp sau mai rau sa pun direct xp-ul. Ar fi o blasfemie sa faci asta pe un mac pro. Dar solutile sunt din ce in ce mai putine. Am descoperit ca nici premierul 6.5 nu salveaza avi. E un format interzis pe mac? Da M$ amenzi? Care e ideea? Simt ca-mi scapa ceva. Pe PC toata lumea alearga dupa versiuni cracuite de divx iar mie imi trebuie pe mac un amarat de Microsoft Video 1.
am avut si eu nevoie, numai ca a trebuit sa folosesc un program de capturat desktopul, program care bineinteles nu avea si avi. quicktime-ul mi-a facut un avi de 3G asa ca l-am lasat si n-am mai umblat la setari, iar solutia pentru mine a fost mp4.