3 din 3
3
Flash CS3 exporta avi?
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

smile solutii exista, think diffrent smile

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

A gandi diferit ar trebui sa presupuna o rezolvare simpla. In momentul asta, pentru mine, lucrurile sunt mai complicate pe mac decat erau pe pc. Ironia e ca e vorba de chestii video relativ simple, exact domeniu unde apple-ul se bate cu caramida in piept. A gasi vinovatul (adobe sau apple) e cel mai putin important lucru. As vrea sa fiu eu ala care rade de mine peste cateva luni. Pentru moment e invers, se distreaza lumea pe seama mea “cat ai da ma pe mac-ul ala de nu e in stare sa-ti salveze avi necomprimat?”

Altfel mouse-ul a decedat dar sunt fericit ca uite am dashboard si iconite jos care fac zoom cand ma duc cu mouse-ul pe ele.

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 04.11.06

Este normal sa te lovesti de anumite probleme trecand de la pc la mac, dar avand in vedere numarul foarte mare de probleme pe care le intalneam pe pc, pot spune ca sunt fericit ca am trecut pe mac si pot suporta cateva problema intalnite pe el
cat despre vinovat, nu este vorba de a cauta si a gasi pt ca este unul singur: producatorul softului respectiv
eu nu am avut probleme mari la trecerea pe mac, chiar si aici pe forum am pus o singura intrebare in tot acest timp, dar pt cei ce au probleme cu trecerea de pe pc pe mac, cred ca ideal ar fi un Parallels desktop avand astfel si Windows la indemana.

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

mr.fred, te inteleg ca esti suparat, dar ai incercat ce ti-am propus noi pe aici? Ca daca nu, n-ai nici un drept sa fi bosumflat.

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

pe banii lui, are dreptul sa fie cat vrea el de bosumflat si cred ca poate sa vanda mac-ul la un pret f apropiat de cel pe care l-a dat pe el.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06
shihawa - 20 Iunie 2007 08:12 PM

se poate face flv din flash, uite un tutor pt vechea versiune http://breeze.studentportfolios.ca/p53195277/
cat despre flash 9 e si mai simplu, in momentul importarii unui video iti face automat un fisier flv in directorul
in care este salvat fla-ul

stiu stiu, se poate cu flash video converter care vine odata cu flashul, tocmai am spus ca sunt si big problems cu sunetul, dar eu vorbeam strict de problema lui, adica niste animatii in timelie care trebuie exportate avi. flv nu merg exportate.

inteleg ca ai reusit sa faci avi necomprimat deocamdata smile probabil quicktime pro.
daca ai mighty mouse, ala da, se strica repede rotita la el, dar la tine mult prea repede. e un fel de crap care la unii le place, cum sunt eu, la unii nu.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Hop și eu în discuție, din păcate nu cu o soluție, ci cu o explicație smile
Formatul AVI și codecul Video1 au fost puse pe piață de Microsoft. Prin urmare este logic că pe Windows găsești nativ suportul pentru aceste formate. Dacă ai mereu nevoie să codezi filmulețe folosind aceste formate, atunci Windows este prietenul tău cel mai bun.
Pe de altă parte, ghinionul tău este că Video1 este un codec de rahat, care a apărut prin 1992, și se pare că nimeni nu și-a bătut capul să scrie o versiune pentru Mac OS X, din motive lesne de înțeles: Mac OS X a apărut în 2000, când deja existau alte codecuri mult mai bune, iar Movie1 poate că era deja dat uitării. Nu poți blama Apple că nu a dat bani celor de la Microsoft pentru a include în sistemul de operare un codec învechit și prost.

[ Modificat: 21 Iunie 2007 02:12 PM de Tudor ]
 Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

Sa o luam pe rand. Am incercat toate variantele discutate aici (cu exceptia quicktime pro) si nici pana acum n-am reusit sa export (sau macar sa convertesc) in ce format doream eu. Nu dau vina pe apple (nu ei m-au obligat sa-mi iau un produs a lor, eu de buna voie am optat, deci cel mult eu pot fi cel vinovat). Dar pe principiu “e un format vechi de ce s-ar regasi intr-un sistem nou” multe alte tipuri de fisiere ar trebui sa lipseasca. Si tot pe acelasi principiu bmp-urile sunt tot ale M$ si originea lor e la fel de indepartata si cu toate astea se vad bine merci in OSX. Nu e treaba apple sa scrie codecuri si nici rostul discutie de aici nu e sa gasim vinovati. Cert e ca nu e atat de simplu ca pe pc sa instalezi si sa folosesti un amarat de format. Daca peste toate astea punem la socoteala faptul ca reclama la mac pro de pe site-ul oficial suna ceva de genul “Any project in any format. No matter what the format — DV, SD, HDV, HD, or even film — the Mac Pro gives film and video professionals the freedom and power to create studio-quality, award-winning projects.” poate ca ati reusi sa-mi intelegeti frustrarea.

Daca eu, profilul aproape ideal de utilizator de mac (munca cu grafica vectoriala, raster, fisiere audio/video, flash, illustrator, photoshop, premier etc etc) nu-mi pot duce la capat munca ce ar trebui sa fac? Ca vinovat vad ca nu e nimeni in afara de mine.

[ Modificat: 21 Iunie 2007 03:40 PM de mr.fred ]

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

nu asa se pune problema - ca nu-ti poti face munca

daca vrei sa folosesti formate rare, standarde vechi, neupdatate… asta e - lucrezi pe masini si sisteme care permit acest lucru

am prieteni care -din cauza lantului tehnologic- folosesc inca sistemul 8.6 si programe antice…

oricum, apple nu este panaceul universal, computerul care sa stie tot, asa ca nu fi suparat, sigur vei gasi o solutie, nu cred ca nu mai ai un pc linga tine, pe care sa poti face nenorocita aia de conversie wink

3 din 3
3

‹‹ Alpha la gunoi      Pop art studio for mac? ››