MacBook incarcator fierbinte!!!
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Lagan, Suedia
Macuser din: 17.02.07

Buna tuturor!
Azi am primit un MacBook Black pe care l-am comandat bagandul la priza sa il incarc dupa vreo 45 min am pus mana pe incarcator sa il mut dintrun loc in altul si m-am “fript” era atat de fierbinte incat dabea puteam sa il tin in mina.
E normal asa ceva??

p.s Am avut un iBook inainte si incarcatorul ala nu se incalzea deloc pana incarcam cu el.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

e posibil sa aiba probleme transformatorul… vezi, poate poti sa-l schimbi

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: București Sectorul 2
Macuser din: 06.03.07

hmm..nu stiu…
eu cand is acasa si tin powerbookul la prinza incarcatorul e normal-caldut, dar cand merg la frate-mio acasa si tin acolo acelasi powerbook cu acelasi incarcator frige…
dar….aici s-ar putea sa fie cum zice dacuBurebista… raspberry

Semnătură 

endgame

 MacBook            |13” Alu 2ghz/4gb/256mb OS 10.11|
 MacBook            |13” Uni 2.26ghz/8gb/256mb OS 10.10|
 MacBook Pro    |13” 2.9ghz/8gb/1gb OS 10.10|
 MacBook Air      |13” 1.6ghz/2gb/144mb OS 10.7.5|

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

fara sa exagerez incarcatorul e cuplat intro tripla unde mai e bagat un pc un powermac si vreo inca 8 periferice hd extern, Airport etc…. cu macbook:ul sunt vreo 12 chesti cuplate in aceas prelungitor (mai multe prelungitoare cuplate in serie).
Credeti ca asta ar putea afecta cu ceva temperatura tranformatorului?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
PocoLoco - 20 Iunie 2007 08:10 PM

Buna tuturor!
Azi am primit un MacBook Black pe care l-am comandat bagandul la priza sa il incarc dupa vreo 45 min am pus mana pe incarcator sa il mut dintrun loc in altul si m-am “fript” era atat de fierbinte incat dabea puteam sa il tin in mina.
E normal asa ceva??

p.s Am avut un iBook inainte si incarcatorul ala nu se incalzea deloc pana incarcam cu el.

Se încălzesc destul de tare… am două PB și, mai ales pe căldurile astea, se încing frumos. Acuma, nu știu, poate la tine sunt prea încinse, greu de spus. Dacă era încins „că abia puteai să-l ții”, dar totuși l-ai ținut, nu te-ai fript, mă face să cred că ar fi în limitele normalului. Pe canicula asta, totul e mai încins.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Hehe am facut un bubu! smile
In agitatia de a ma juca cu macbookul nou am uitat sa scot folia protectoare depe incarcator!
Acuma am scos folia si tot e cald dar numai e fierbinte. Totusi e mult mai cald decat cel dela ibook g4 ala nu se incalzea deloc.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 18.05.07

Faptul că sunt mai multe (prea multe) dispozitive cuplate la o singură priză din apartament poate cel mult să determine încingerea ștecherului de la acea priză, nicidecum a alimentatorului de MB.
Din experiența recentă (ieri) pot spune că atunci cand este și MB-ul în funcțiune și se și încarcă consumă tot ce poate da alimentatorul. Acesta fiind micuț e normal să se incingă. Dacă și în încăpere e mai cald.. La mine aseară era tot așa fierbinte (cam cât MB-ul dedesubt smile ) adică puteam ține mâna dar cu greu.
Odată ce s-a terminat de încărcat bateria și a rămas doar alimentarea MacBookului s-a mai răcit. Iar când este în priză dar fără consumator e rece de-a binelea (spre deosebire de alte alimentatoare care se incing chiar și fără consumatori)
Dacă se încinge când nu e cuplat la MB sau dacă se încinge la fel de tare și când bateria e încărcată... O întrebare la service nu poate strica.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.05.07

exact cand vroiam sa te intreb daca ai scos folia… si eu am patit la fel…

Semnătură 

MacBook/13”/1.83GHz/2Gb/60Gb
iMac/20”/2.4Ghz/4Gb/350Gb

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 14.10.05

Acasa mi se incinge de zic ca acum ia foc dar la munca se pastreaza la temperatura camerei.

Poate ca explicatia e ca la munca am un prelungitor ceva mai smecher. Nu am inteles ce face exact, o sa revin cu amanunte.

‹‹ O "mica" problema cu un powerbook      AJUTOR ››