4 din 4
4
OS X 10.4 pentru PC-uri ?
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

de ce ne ambalam cu totii, pentru ce avem acum o sa avem suport destul de multicel, si in plus lumea apple nu se deosebeste cu nimic de cea windows prin hardware, mereu ceva nou…

asa ca eu imi vad de treaba, apple o sa isi vada de nr 1 in topuri (ca tot veni vorba F*ck Microstift) si peste ceva ani imi voi lua si eu intel apple, dar acum sunt multumit.

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

pai de ce nu….sa treaca la win….....ca doar nu o sa se impiedice de catziva care gandesc ......“ca ma simt special cand folosesc un apple”.......se va lasa cu depresie…....din fericire din cota de piatza de 4%...cred ca numa 1% vor fi afectatzi!!!!cei care fac din utilizarea unui obiect o religie…...in definitiv mai exista si fani trabant(au chiar un forum)....si ei sunt speciali…...nu se incadreaza in marea masa….

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.12.05

la banii nostrii…tot mac g4 mai scrie pe noi destula
vreme pana ne-om lua vreuna din minunile alea.

apropo de trabant, chiar este o masina speciala. chiar o
legenda pe roti as putea spune. si care, spre deosebire de mac,
a avut mult mai multi utilizatori si la noi. inclusiv eu! smile

Semnătură 

HP 100lx: MS-DOS 5.0; SIEMENS NIXDORF PCD-3NSX: MS-DOS 5.0
VTech HELIO: VT-OS; HP Jornada 540: WM 2000; DELL AXIM X51v: WM 6.1
Edimax BR6104KP 1+2: MIPSEL Linux
WYSE Winterm 5150SE 1: FreeNAS; WYSE Winterm 5150SE 2: WYSE Linux
HP ePC s10 MS-DOS 6.22: SIMH PDP-8 + OS/8 / TSS-8
PC Pentium D 930 Windows XP SP3: Ch. 11 + RT-11, Charon VAX + OpenVMS 7.3 / ULTRIX 4.5
PC C2Q Q9650 Windows XP SP3: Ch. AXP + OpenVMS 8.4 / Digital Unix 3.2G / Tru64 Unix 5.1B-6
Powermac G4 MDD 9.2.2 / 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Da omule… da in Trabant n-au pus Intel !!!!!!! LOL

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

E, LASA TUDORE NU TE MAI ZBURLI….RECUNOASTE….TZI S-AU CAM DARAMAT CEVA IDOLI….E NORMAL…...CACI TOATA RETORICA VALABILA PANA IN 10 NU PREA MAI ARE SUBSTRAT…...SI LOVITURA A VENIT TOCMAI DE LA BRUTUS(APPLE)....(VEZI GNUSTIU CAT MAI TARE DECAT INTEL AMD SI COMPANIA)....NU MAI PUNE LA SUFLET…....CA NU MERITA!!!!

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

PT DIGITAL ME…....SI EU AM AVUT TRABANT….....SI MULTA TREABA AM FACUT CU EL…...CRED CA DACA S-AR MAI FABRICA A-S LUA UNUL DE NOU…..

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

edooku: incearca te rog sa nu mai scrii cu ALL CAPS. Stai linistit, nu mi s-a daramat nimica, nu sunt asa de indoctrinat incat sa am idoli, zei si alte chestii de fanatism. Era doar un comentariu, si atat. Nu e nici o lovitura de la Apple, sincer ii felicit chiar ca s-au trezit in al 13-lea ceas, si abia astept ca peste un an sa-mi cumpar si eu un laptop Apple cu Intel inside. Acum nu as avea ce sa fac cu el.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Riiight. Si o sa mai dureze vreo 2-3 ani discutia PowerPC vs Intel cu flame-urile de rigoare.

ne-au cam prostit cu marketingul… “G5 rupe Pentiumurile”

Sa fim seriosi. Ti-ai cumparat mac din cauza marketingului? Am langa mine un dual P4, 3.2 Ghz, 2gb ram. Powermacul meu dual merge de 1.5-2 ori mai rapid. Se _simte_ lucrul asta; si ai putea sa zici oricand ca difera prin 500mhz ca frecventa (3.2 vs 2.7).
Nu inteleg ce va agitati atat de mult cu partea de 32-64 de biti. Yonah (Duo Core asta) este primul intr-o arhitectura noua. Vor aparea Merom si Conroe (nu mai tin minte care din ele, dar unul e pe 64 de biti). Chiar va asteptati la 64 de biti intr-un laptop? We’re not there yet.
Edit: chiar amandoua sunt pe 64 biti, Merom fiind versiunea mobile.

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
knockout - 13 Ianuarie 2006 09:14 PM

Sa fim seriosi. Ti-ai cumparat mac din cauza marketingului?

Pai din ce alta cauza? Ia sa vedem: lucrez ani de zile pe Windows si aud ca un alt computer este super pentru grafica & stuff, are un OS mai bun decat Windows si toate benchmarkurile imi arata ca rupe un Intel in Photoshop… ce zici, nu astea ar fi motivele pentru care un om si-ar lua un Mac? E marketing, si nu cred ca tu ti-ai luat un Mac din cu totul alte motive.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Sincer? smile Eu mi-am luat mac din cauza unixului, a os-ului.  Chiar nu m-am uitat la performantele in Photoshop. E drept, am aruncat ceva ochi pe bare-feats la sectia jocuri.
Am stat si am citit despre OSX pana stiam mai mult despre ce au facut cei de la apple decat cum arata de fapt.

Hai, sa zicem, am vazut reclama aia in liceu si de atunci mi-am dorit mac. Poate a fost acolo samanta de marketing care mi-a ramas in creieri smile

4 din 4
4

‹‹ Spam?      Întîlnirea din 28 ianuarie 2006 ››