1 din 9
1
Leopard7 beta - povestiri S.F.
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 14.04.07

Am gasit un beta de leopard7 pe net7 - s-a jucat cineva cu el - probleme/impresii/etc?

[ Modificat: 22 Iunie 2007 01:49 PM de Administrator ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.05.07

acu il iau de pe file***... va dau maine primele impresii… daca gasesc prin casa 2 dvd blancuri…

Semnătură 

MacBook/13”/1.83GHz/2Gb/60Gb
iMac/20”/2.4Ghz/4Gb/350Gb

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
s.i.m.p.l.u. - 22 Iunie 2007 02:19 AM

s-a jucat cineva cu el - probleme/impresii/etc?

confused

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 05.10.06
eugeniu - 22 Iunie 2007 02:46 AM

acu il iau de pe file***... va dau maine primele impresii… daca gasesc prin casa 2 dvd blancuri…

Ce faci cu doua blankuri? Din cite stiu, este un .dmg de fo 6 gigei :D

Semnătură 

PowerBook G4 1G 60HDD, iMac 24’ 2.8 320 HDD, niciun iPhone…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

yup… ai dreptate… nu m-am uitat… ce naiba fac cu el? il ard pe un double layer??!?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

...să NU postați informații ce ar putea încălca legile copyright-ului. (FISIERE TORRENT, WAREZ, SERIALS, CRACKS, MP3 etc); Orice astfel de încălcare va atrage suspendarea imediată a contului și ștergerea topicului. Cererea de soft piratat, cracks, seriale, sau de alte materiale aflate sub incidența copyright-ului va atrage suspendarea temporară a contului sau suspendarea definitivă în caz de recidivă.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

nu posteaza link-uri, informatii, screenshots. este legal sa vorbesti despre crime atata timp cat nu le comiti. de ce nu am vorbi de piraterie? smile

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member

nu am dat nume de torent… nu am dat nici un crack, cheat… whatever… pur si simplu vorbim despre varianta beta a unui “programel”...

p.s. din cate imi amintesc nu este un produs “De vanzare” deci nu este ilegal sa il instalezi? corect??? oricum, nu ASTA este subiectul nostru de discutie… daca am gresit sunt de acord sa imi stergeti contul… dar sa mi-l stearga ala care nu are nici un soft ilegal la el pe calculator!!!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

nici mie nu-mi place ca tre sa ma cam cenzurez. si eu am o gramada de intrebari despre functionarea versiunii oferite de apple celor prezenti la conferinta. nu eu fac regulile si nici nu le aplic…eram “prin preajma” si am vazut topicul si am crezut ca e bine sa va reamintesc fragmentul ala din regulament, pana nu e prea tarziu si va luati bann. daca era legal sa-l folosesc eu sau tu, il puteam downloada amandoi de pe siteul apple.com , nu?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

dragule….tocmai din pricina regulamentului si a faptului ca respect acest forum nu am dat surse…nici eu si nici altii…cat despre legalitatea discutiilor despre acest subiect sa spunem ca poti adauga un “teoretic/ipotetic/etc” inainte de a posta impresii despre…hai sa nu fim mai catolici decat papa…

daca ai ceva constructiv de adaugat ascultam cu interes…

[ Modificat: 22 Iunie 2007 04:35 AM de s.i.m.p.l.u. ]

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti (Iasi)
Macuser din: 18.03.07

Va cam afecteaza clima?
mediaconvertor ca un “drag” a actionat din altruism si v-a reamintit
strictețea regulamentului acestui forum. Eu am luat un avertizment
f usor (si, dupa cum credeam eu, la fel de incorect).

Semnătură 

 iMac 20” Intel Core2Duo * 2GB Ram Milk
 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
s.i.m.p.l.u. - 22 Iunie 2007 04:27 AM

dragule….tocmai din pricina regulamentului si a faptului ca respect acest forum nu am dat surse…nici eu si nici altii…cat despre legalitatea discutiilor despre acest subiect sa spunem ca poti adauga un “teoretic/ipotetic/etc” inainte de a posta impresii despre…

daca ai ceva constructiv de adaugat ascultam cu interes…

Leopard este, deocamdată, sub „confidentiality agreement”, ca atare cred că orice rubrică aici pe tema asta este aiurea și, oricum, nu va pica bine forum-ului.
Rog adminii să șteargă acest thread, nu are rost.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

ok…daca tot e plin de supercorecti si avocati prost intentionati prin zona rog un moderator sa schimbe titlul in ipoteticul leopard si povestea lui - thread de povesti stintifico-fantastice

eventual poate fi mutat la sectiunea de bancuri/fun - ca sa nu mai comenteze nimeni…

[ Modificat: 22 Iunie 2007 04:44 AM de s.i.m.p.l.u. ]

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

titlul e oricum prost ales, eu am crezut ca a scos apple un beta si e public.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

pai cam asa e. au scos un beta, este public… partial. trebuie sa fi developer ca sa ai acces la el dar si developerii sunt oameni ca si noi deci oarecum este public. atata ca nuah, noi facem parte din acel grup!

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

S.i.m.p.l.u. are dreptate. S.F.-ul românesc a fost dintotdeauna foarte avangardist. smile

Teoretic, dacă am fi toți pe planeta Pamânt7 într-o realitate alternată beta-testeri de Leopard7 și am putea vorbi între noi - cum ar merge acest leopard7 pe mac7-urile voastre ?

oare pe mac7mini-ul meu cu procesor g47 ar merge ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

1 din 9
1