nu am dat nume de torent… nu am dat nici un crack, cheat… whatever… pur si simplu vorbim despre varianta beta a unui “programel”...
p.s. din cate imi amintesc nu este un produs “De vanzare” deci nu este ilegal sa il instalezi? corect??? oricum, nu ASTA este subiectul nostru de discutie… daca am gresit sunt de acord sa imi stergeti contul… dar sa mi-l stearga ala care nu are nici un soft ilegal la el pe calculator!!!
nici mie nu-mi place ca tre sa ma cam cenzurez. si eu am o gramada de intrebari despre functionarea versiunii oferite de apple celor prezenti la conferinta. nu eu fac regulile si nici nu le aplic…eram “prin preajma” si am vazut topicul si am crezut ca e bine sa va reamintesc fragmentul ala din regulament, pana nu e prea tarziu si va luati bann. daca era legal sa-l folosesc eu sau tu, il puteam downloada amandoi de pe siteul apple.com , nu?
dragule….tocmai din pricina regulamentului si a faptului ca respect acest forum nu am dat surse…nici eu si nici altii…cat despre legalitatea discutiilor despre acest subiect sa spunem ca poti adauga un “teoretic/ipotetic/etc” inainte de a posta impresii despre…hai sa nu fim mai catolici decat papa…
daca ai ceva constructiv de adaugat ascultam cu interes…
[ Modificat: 22 Iunie 2007 04:35 AM de s.i.m.p.l.u. ]
Va cam afecteaza clima?
mediaconvertor ca un “drag” a actionat din altruism si v-a reamintit
strictețea regulamentului acestui forum. Eu am luat un avertizment
f usor (si, dupa cum credeam eu, la fel de incorect).
dragule….tocmai din pricina regulamentului si a faptului ca respect acest forum nu am dat surse…nici eu si nici altii…cat despre legalitatea discutiilor despre acest subiect sa spunem ca poti adauga un “teoretic/ipotetic/etc” inainte de a posta impresii despre…
daca ai ceva constructiv de adaugat ascultam cu interes…
Leopard este, deocamdată, sub „confidentiality agreement”, ca atare cred că orice rubrică aici pe tema asta este aiurea și, oricum, nu va pica bine forum-ului.
Rog adminii să șteargă acest thread, nu are rost.
ok…daca tot e plin de supercorecti si avocati prost intentionati prin zona rog un moderator sa schimbe titlul in ipoteticul leopard si povestea lui - thread de povesti stintifico-fantastice
eventual poate fi mutat la sectiunea de bancuri/fun - ca sa nu mai comenteze nimeni…
[ Modificat: 22 Iunie 2007 04:44 AM de s.i.m.p.l.u. ]
pai cam asa e. au scos un beta, este public… partial. trebuie sa fi developer ca sa ai acces la el dar si developerii sunt oameni ca si noi deci oarecum este public. atata ca nuah, noi facem parte din acel grup!
S.i.m.p.l.u. are dreptate. S.F.-ul românesc a fost dintotdeauna foarte avangardist.
Teoretic, dacă am fi toți pe planeta Pamânt7 într-o realitate alternată beta-testeri de Leopard7 și am putea vorbi între noi - cum ar merge acest leopard7 pe mac7-urile voastre ?
oare pe mac7mini-ul meu cu procesor g47 ar merge ?