stie cineva cind in octombrie? posibil in partea a doua la ei… la noi insa?
vine insotzit si de alte configuratzii?
in aprilie vroiam sa-mi iau un macbookpro, am fost sfatuit sa astept… asa am facut si banii s-au rostogolit, acum au venit inapoi la mine si tipa ca ei nu mai pleaca, dar daca vine un macbook… or sa plece pentru o vreme.
in aprilie vroiam sa-mi iau un macbookpro, am fost sfatuit sa astept… asa am facut si banii s-au rostogolit, acum au venit inapoi la mine si tipa ca ei nu mai pleaca, dar daca vine un macbook… or sa plece pentru o vreme.
cu multa sperantza si emotzie… acelasi haris
Sigur în octombrie, colega, data și ora încă nu au fost anunțate, probabil spre final de lună.
Nu noi te-am sfătuit să aștepți Leopardu, a fost decizia ta. Primele mac-uri cu Leo preinstalat și în dotare vor ajunge însă ceva mai tîrziu de lansarea oficială, deci prin noiembrie, dacă nu cumva decembrie.
cu multa sperantza si emotzie… acelasi haris
Hehe, din aprilie pana-n noiembrie nu-i putin de asteptat
Oricum, asa am facut si eu. Voiam un MacBook Pro sau MacPro de anul trecut si dupa MacWorld-ul ala varza tot am asteptat. Si asa din rumor in rumor si din versiune Intel in alta varianta de procesor Intel am ajuns sa-mi iau MacBook Pro in Iulie
In viitor am zis ca nu mai fac din-astea, e nesanatos sa tot astepti cel mai bun release (mereu apare altu in 6 luni-1 an). Cand iti trebuie un mac nou, cumperi si gata
multzumesc tuturor pentru incurajari, nu pot spune ca am asteptat degeaba, am cheltuit banii de macbookpro de vreo patru ori anul acesta, leopardul a fost un pretext… practic am asteptat sa vad ce alte configuratzii optime activitatzii mele apar, actualul de 15 dar cu 4gb ram este pe placul meu… dar ma gindeam ca odata cu aparitzia leopardului o sa fie ceva rupt din soare, n-am bani de dat pe calculatoare in fiecare zi, iar partea proasta este ca am nevoie de unul ca de aer acum… si am devenit un pic nerabdator.
stiu ca dupa citeva luni, un an, o sa apara si “osx serval” dar nu cred ca o sa ma deranjeze sa-i cumpar kitul, scula daca o mai fi - va fi bine si cu noua versiune soft.
multzumesc tuturor pentru incurajari, nu pot spune ca am asteptat degeaba, am cheltuit banii de macbookpro de vreo patru ori anul acesta, leopardul a fost un pretext… practic am asteptat sa vad ce alte configuratzii optime activitatzii mele apar, actualul de 15 dar cu 4gb ram este pe placul meu… dar ma gindeam ca odata cu aparitzia leopardului o sa fie ceva rupt din soare, n-am bani de dat pe calculatoare in fiecare zi, iar partea proasta este ca am nevoie de unul ca de aer acum… si am devenit un pic nerabdator.
stiu ca dupa citeva luni, un an, o sa apara si “osx serval” dar nu cred ca o sa ma deranjeze sa-i cumpar kitul, scula daca o mai fi - va fi bine si cu noua versiune soft.
tot binele din lume!
Dacă vei aștepta și tot aștepta ca să iei configurația ideală, vei rămîne cu așteptatul: totdeauna, dar absolut totdeauna, a doua zi va apărea o configurație și mai și, la aceiași bani. Dacă vei aștepta luna noiembrie ca să iei un mac „trăznet” + Leopardu, în ianuarie va apărea unul și mai trăznet și tot cu Leopardu etc.
un lucru insa nu inteleg: lumea nu vede ca inca se mai folosesc mac-uri g3/g4??? nu vezi ca leopard merge si pe un g4? tu crezi ca lumea s-ar mai complica cu ele daca nu ar fi bune??? domne, un mac nu e un pc, intelege asta. din contra, pot sa jur ca un macbook pro cu leopard va rula mai bine decat unul cu tiger. asa ca poti sa iti cumperi linistit un macbook pro, si peste cativa ani va rula ultra decent. asta nu e windows sa iti cumperi o masina noua cand apare un sistem nou. din contra, un sistem nou, optimizat, va rula mai bine pe acelasi hardware.